emil 0 Napisano 15 Sierpień 2004 problem: napiszę byle post a juz naskakują na mnie jakieś tygryski i takie tam że nabijam sobie posty, po co to wprowadziliście? to sprawia że userzy nie chca sobie pomagac tylko rywalizują o jakieś głupie miejsce w rankingu, to bezsensowne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 15 Sierpień 2004 Ależ bez przesady... koledzy bywają... "nadpobudliwi" i "impulsywni", ale żeby zaraz naskakiwali? :-P... A tak poza tym... przecież nie musisz się tym przejmować?! Rozumiem, że ten topic jest nijako formą "Związków Zawodowych"... Tyle, że ten to będzie "Związek Userowy"... Dobra myśl... wybierzcie sobie przewodniczącego... napiszcie postulaty... napiszcie też co nas (serwis) czeka w razie, gdybyśmy tak przypadkiem Waszych żądań nie spełnili... Pozdrawiam serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 15 Sierpień 2004 Emilu, już zdarzało się, że na PW przychodziły skargi nt moderatorów. Macie do tego pełne prawo... Jednak nie miało miejsca to, że redaktorzy mieli nieuzasadnione obiekcje w stosunku do danych postów. Zapoznaj się z regulaminem forum (jest w dziale ogłoszenia) i jeżeli Twoim zdaniem któryś z moderatorów nadużywał swoich praw bądź bezpodstawnie Cię krytykował, przedstaw mi całą sprawę na PW lub w mailu. Co związków userowych - dobra myśl :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 16 Sierpień 2004 problem: napiszę byle post a juz naskakują na mnie jakieś tygryski i takie tam że nabijam sobie posty, po co to wprowadziliście? to sprawia że userzy nie chca sobie pomagac tylko rywalizują o jakieś głupie miejsce w rankingu, to bezsensowne.Nie zauważyłem abyś nabijał posty. Nie ruszać postów Emila, bo łapy upier... ;] Napis "moderator" nie oznacza że możecie bezkarnie besztać ludzi, ale oznacza liczne obowiązki jakie dzięki temu na Was spoczywają. A Nie zauważyłem ŻADNEJ interwencji moderatora na tym forum (poza moimi ;]). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PUMAzPILY 0 Napisano 16 Sierpień 2004 sprawia że userzy nie chca sobie pomagac tylko rywalizują o jakieś głupie miejsce w rankingu Zależy od usera. Jeden bije posty ile może i nikt go nie ukierunkowuje, a drugi owszem dużo pisze, ale nie zwraca uwage na pozycje czy rangi (najwieksze głupstwo chyba na pcc) A Nie zauważyłem ŻADNEJ interwencji moderatora na tym forum (poza moimi ;]). 1. A darek??? 2. To nie jest powód do chluby - chyba interweniujesz, bo musisz abrać doświadczenia, a usuwa się posty po wcześniejszym wyjaśnieniu (jakbyś nie wiedział) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 16 Sierpień 2004 sprawia że userzy nie chca sobie pomagac tylko rywalizują o jakieś głupie miejsce w rankingu Zależy od usera. Jeden bije posty ile może i nikt go nie ukierunkowuje, a drugi owszem dużo pisze, ale nie zwraca uwage na pozycje czy rangi (najwieksze głupstwo chyba na pcc) A Nie zauważyłem ŻADNEJ interwencji moderatora na tym forum (poza moimi ;]). 1. A darek??? 2. To nie jest powód do chluby - chyba interweniujesz, bo musisz abrać doświadczenia, a usuwa się posty po wcześniejszym wyjaśnieniu (jakbyś nie wiedział) Interweniuję aby usunąc śmieci, które po sobie zostawiasz. Gdzie w regulaminie jest napisane, że mam informować zanim usunę post? Redakcja nie musi informować nawet o usunięciu całego Ciebie z forum. Ale jeśli duszyczka sobie życzy to prosze: informuję, że będę niszczył idiotyczne offtopici i posty bez przekazu. To, że takowe stanowią większość Twojej "twórczosci" to już chyba Twój problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 17 Sierpień 2004 A Nie zauważyłem ŻADNEJ interwencji moderatora na tym forum (poza moimi ;]). Ja moderowalem!!! (np. usuwalem podwojne posty, otwieralem topic ktory mi zamknoles [:-)]) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi