darek_dade 2 Napisano 18 Październik 2005 Za kilka dni druga tura wyborów. Na kogo będziecie głosować. Ja, gdybym mógł to oddałbym głos na Tuska, choć tak na prawde to najbardziej zależało mi na tym żeby Majki się w końcu wybił. Z dwojga złego Tusk lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 19 Październik 2005 nie rozmawiam juz o polityce - mało kto potrafi konstruktywnie polemizować :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 20 Październik 2005 Dziękuję również. Ja także będę głosował na Tuska... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 20 Październik 2005 Post Samuela niezgodnym z regulaminem! Ha! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 21 Październik 2005 Dziękuję również. Ja także będę głosował na Tuska... <{POST_SNAPBACK}> i sie publicznie do tego przyznajesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 22 Październik 2005 i słusznie - to jedyny kandydat, do którego można się w ogóle przyznawać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 22 Październik 2005 Powiem tak, byle nie Kaczyński. Nie moja wina, że Tusk jest z nim w drugiej turze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 22 Październik 2005 i słusznie - to jedyny kandydat, do którego można się w ogóle przyznawać <{POST_SNAPBACK}> Nie obrażaj tych którzy głosują na Kaczyńskiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 22 Październik 2005 Nie obrażaj tych którzy głosują na Kaczyńskiego <{POST_SNAPBACK}> Oj, powinni się nad sobą zastanowić, powinni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 22 Październik 2005 Tusk-innego kandydata nie widze, no chyba że Darek kandyduje też Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 22 Październik 2005 Nie. Nie będę robił offtopicu, nie będę robił offtopicu... Chociaż korci Rodzina Kaczyńskich nie może zdobyć władzy. Mają już premiera, prezydenta nie dostaną... proszę.. nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 23 Październik 2005 Dołączam do tej modlitwy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 23 Październik 2005 Zagłosowałem. A co do Kaczyńskiego, z Mateuszem byliśmy na spotkaniu miłośników PiS-u, gdzie namawiano nas do głosowania na Kaczyńskiego. Było wspaniale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 23 Październik 2005 Wspaniale? Było superświetnie. Krąg wzajemnej adoracji, gdzie PiS i Kaczyńscy są superjedwabiści, a opozycja zła i niedobra. Też głosowanie mam za sobą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 24 Październik 2005 Wygrał ten kto wygrał. Nic juz na to nie poradzimy. Z tego co widzę, słyszę i czytam to znakomita wiekszość ludzi młodych i głosujących na Tuska jest zdegustowanych tym, że wygrał Kaczyński. Jeszcze nigdy nie widzialem, żeby wybory prezydenckie wywoływały takie emocje. Dodam cytat z naszej aktualności o wygranej Kaczyńskiego: Jego kandydaturę poparli m.in. Andrzej Lepper, Liga Polskich Rodzin, Polskie Stronnictwo Ludowe, NSZZ Solidarność oraz Radio Maryja. Trochę to dołujące... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 24 Październik 2005 tak wyszło niestety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 9 Luty 2006 A teraz nawet mamy 100 dni rządu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi