Dacik 0 Napisano 18 Październik 2005 Drodzy użytkownicy! Śmielej zakładajcie nowe tematy. Dotyczące czegokolwiek tylko chcecie. Od polityki, przez sport, modę i Bóg wie co jeszcze Wam na myśl przyjdzie. Nawet, jeżeli w chwili obecnej nie ma kategorii, która w jakiś sposób definiowałaby miejsce założenia danego tematu zróbcie to tam, gdzie uważacie za słuszne. Potrzebna kategoria zostanie wówczas stworzona, a założony temat przeniesiony. Apeluję o większą aktywność dlatego, że w tej chwili "rozmowa" toczy się jedynie w kilku tematach, niektóre z nich zostały "przucone". No.. to tyle ode mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 18 Październik 2005 Rozważam założenie kolejnego wątku z cyklu "Ściągaj majtasy" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 18 Październik 2005 hm... nie sądzę, by kolejne ściągnięcie majtasów odkryło jakąś nową prawdę Co innego nagą prawdę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 18 Październik 2005 Dotyczące czegokolwiek tylko chcecie. Nie piszesz, że ma to czegokolwiek dotyczyć - ani tym bardziej dotykać . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 18 Październik 2005 Żadnych majtasów... Możemy porozmawiać sobie o jazzie, ale nie o majtasach. P.S. Dacik mówiąc "czegokolwiek" intuicyjnie wykluczył majtasy i pochodne [a jak nie, to ja to zrobiłem za niego ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 19 Październik 2005 No ja wyszedłem z założenia, że użytkownik to inteligentna bestia jest. I nie będzie chciał zakładać tematów dotyczących bielizny. Przepraszam, że nieprecyzyjnie się wyraziłem. (Robie to tylko dlatego, że "niektórzy" będą się znowu "centusiować" i łapać za słówka. Pozdrawiam "niektórych" ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 19 Październik 2005 Żadnych majtasów... Możemy porozmawiać sobie o jazzie, ale nie o majtasach. Jazz.. Jazz.. to jakaś firma produkująca bieliznę? P.S. Dacik mówiąc "czegokolwiek" intuicyjnie wykluczył majtasy i pochodne Odnoszę wrażenie, że producenci taj jakże ważnej części garderoby są na tym forum dyskryminowani - tym problemem powinna zająć się pani minister do spraw równego statusu majtasów i garniturów (a może to była kobiet i mężczyzn nie pamiętam)... [a jak nie, to ja to zrobiłem za niego I jeszcze sam włodarz wypowiada się w negatywnym tonie odnośnie tej kwestii. To mi przypomina stanowiska prezydenta Warszawy w związku z paradą równości... Smutne to, że mamy wciąż społeczeństwo nietolerancyjne... No ja wyszedłem z założenia, że użytkownik to inteligentna bestia jest. I nie będzie chciał zakładać tematów dotyczących bielizny. Niby dlaczego? Czyżby tymi sprawami zajmowali się mniej inteligentni. A ci bardziej to może nie noszą wcale co? Przepraszam, że nieprecyzyjnie się wyraziłem. (Robie to tylko dlatego, że "niektórzy" będą się znowu "centusiować" i łapać za słówka. Naprawdę nie wiem kogo masz na myśli... Pozdrawiam "niektórych" ) A ja pozdrawiam producentów majtasów tudzież innej odzieży spodniej, zwanej w narodzie bielizną. <{POST_SNAPBACK}> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 20 Październik 2005 Bez komentarza... Trudno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 20 Październik 2005 Bez komentarza... Trudno. Oj, trudno konstruktywnie polemizować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 20 Październik 2005 Żadnych majtasów... Możemy porozmawiać sobie o jazzie, ale nie o majtasach. P.S. Dacik mówiąc "czegokolwiek" intuicyjnie wykluczył majtasy i pochodne [a jak nie, to ja to zrobiłem za niego ] <{POST_SNAPBACK}> nie rozumiem co jest nie tak w majtasach, a tymbardziej w pochodnych :| Newton i Leibniz by byli oburzeni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 20 Październik 2005 Leibniz? ten od ciastek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 20 Październik 2005 Tak samo mi się to skojarzyło. Tak czy siak - oburzenie to ich problem. Każdy ma prawo do własnego zdania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 22 Październik 2005 Putin też tak mówił, np. o wolności słowa w telewizji rosyjskiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 23 Październik 2005 Wybrał świetne miejsce na tego typu dyskusje. Ale jak wiadomo - propaganda dobra rzecz I tym cudnym sposobem wracamy do meritum niniejszego tematu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 23 Październik 2005 Czyli tak. Założenie jest następujące: Użytkownicy zakłądają mnóstwo interesujących, fachowych tematów, w których to toczą się interesujące i fachowe dyskusje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 23 Październik 2005 np.: "bolom mnie plecy" albo "ściągaj majtasy" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 23 Październik 2005 ten się nigdy nie poprawi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 26 Październik 2005 np.: "bolom mnie plecy" albo "ściągaj majtasy" <{POST_SNAPBACK}> popieram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 26 Październik 2005 Spoko, macie archiwum, możecie tam pisać wszystko co Wam do głowy przyjdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 26 Październik 2005 ale piszcie z sensem - oto moja prośba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 26 Październik 2005 hm... czuję się szykanowany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 26 Październik 2005 Pytasz się sam siebie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 28 Październik 2005 też... ale liczyłem, że taka forma pytania wywoła jakiś odzew... odpisałeś tylko Ty! Reszta się ze mną nie liczy <jeny, jak beczy> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 28 Październik 2005 no widzisz jestem jedynym który liczy się ze wszystkimi, powinniście mnie jakoś wyróżnić hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 28 Październik 2005 <zgnity pomidor> - może być? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach