Qba 4 Napisano 24 Wrzesień 2005 Miałem przyjemność już wcześniej oglądać te zdjęcia i jeszcze inne i musze powiedzieć że to są zdecydowanie najlepsze z nich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 25 Wrzesień 2005 Ładne, choć sesji kropelek chyba nic nie pobije P.S. Co jest na trzecim zjęciu? Troszku abstrakcyjne to jest, ale b. ciekawe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 25 Wrzesień 2005 Pierwsze bardzo ładne - fajnie uchwycone wrażenie prędkości (ruchu). Drugie - przekombinowane. Trzecie - odrobinku za ciemne, poza tym fajne - ładne niebo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 25 Wrzesień 2005 Ładne, choć sesji kropelek chyba nic nie pobije P.S. Co jest na trzecim zjęciu? Troszku abstrakcyjne to jest, ale b. ciekawe <{POST_SNAPBACK}> Na 3 zdjęciu widać gotycką wieże i replike bigbena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 25 Wrzesień 2005 Aha, no rzeczywiście Ciekawe, ciekawe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 16 Październik 2005 pierwsze ładne. Na drugim zabrakło statywu... Trzecie zalatuje jakąs sklejką, ale wrażenie pozytywne choc wiecej doswietlonego nieba by zrobiło wiekszy klimat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 16 Październik 2005 michasiek by nawrzucał troszku swoich produkcji co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 17 Październik 2005 lepiej niech nie wrzuca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 17 Październik 2005 no... zdziwiłbyś się... produkcje michaśka są godne jakiejś nagrody w amatorskich przeglądach fotografii, może nawet mógłby się pokusić o walkę w profesjonalnych "zawodach"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 18 Październik 2005 buehehehehehe niech coś pokaże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 18 Październik 2005 buehehehehehe niech coś pokaże <{POST_SNAPBACK}> Z czego się śmiejesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 18 Październik 2005 Właściwie to też nie wiem i ciekawym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 20 Październik 2005 buehehehehehe niech coś pokaże Niech pokaże. Wtedy z całą pewnością przestaniesz się śmiać Michasiek ma talent fotograficzny i sporo praktyki Darku - a Ty czemu nic nowego nie dodajesz? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 20 Październik 2005 Niech pokaże. Wtedy z całą pewnością przestaniesz się śmiać Michasiek ma talent fotograficzny i sporo praktyki Darku - a Ty czemu nic nowego nie dodajesz? :> <{POST_SNAPBACK}> Bo aparat w naprawie przecież... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 20 Październik 2005 Aha. Zapomniałem Kiedy spodziewasz się zwrotu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 20 Październik 2005 Aha. Zapomniałem Kiedy spodziewasz się zwrotu? <{POST_SNAPBACK}> Kiedy przyjdzie aparat - tego nikt nie wie. W kanadzie nie ma żadnego limitu na czas naprawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 22 Październik 2005 Niech pokaże :> gadać każdy może :> Niepodoba się to zmierzcie się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 15 Listopad 2005 Kiedy przyjdzie aparat - tego nikt nie wie. W kanadzie nie ma żadnego limitu na czas naprawy. I jak z tym aparatem? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 16 Listopad 2005 jeszcze Darek go niema - odpowiadam za niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Daniel 0 Napisano 19 Listopad 2005 Świetne foteczki:) P.S. A u mnie za oknem śnieg sypie:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 24 Listopad 2005 Mam aparat <jupi> Zima w Toronto Zdjęcie takie sobie, ale zimowe i to się liczy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 24 Listopad 2005 Mam aparat Ciesze się! A zdjęcie - wprawdzie zwykłe, ale ładne - u nas w Polsce śniegu nie ma za wiele [a i tak tęsknie za latem ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 26 Listopad 2005 O, autobus Sammy będzie w ósmym niebie Mi jednak bardziej podoba się drugie zdjęcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi