emil 0 Napisano 8 Sierpień 2004 witam, znacie jakieś dobre sklepy internetowe ze sprzętem do moddingu pc, jeśl itak to proszę o adresy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PUMAzPILY 0 Napisano 9 Sierpień 2004 witam, znacie jakieś dobre sklepy internetowe ze sprzętem do moddingu pc, jeśl itak to proszę o adresyA co?? Googlarka nie działa?? Post narusza punkt 4.3 regulaminu Forum PC Centre. Poza tym może zostać uznany za obraźliwy i/lub niegrzeczny (punkt 3.3). Geo A to dobre - ja bym mu powiedział - "zamknij się" Iwan XII Cepiaty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 9 Sierpień 2004 witam, znacie jakieś dobre sklepy internetowe ze sprzętem do moddingu pc, jeśl itak to proszę o adresyA co?? Googlarka nie działa??nie znasz odpowedzi na pytanie lub nie chcesz jej udzielic - siedź cicho. Emil: www.realitynet.pl - najlepsze polskie bloki wodne 4max.com.pl - oc/mod ale strasznie drogo Osobiście poluję na okazje na allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Daniel 0 Napisano 9 Sierpień 2004 Cobra, po co nabijasz posty? Po co wysilasz się i piszesz rzeczy bezsensowne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 13 Sierpień 2004 Przychywam się do zdania przedmówców (apropo Cobry). Co do sklepów, proponuję jeszcze http://cSklep.pl... Zobacz też na www.Sirius.pl, czy nie mają czegoś ciekawego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
lidzik 0 Napisano 3 Grudzień 2004 zgadzam sie z danielem w 100%!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 5 Grudzień 2004 akurat w tym wypadku to co napisal Daniel tyczy sie to rowniez ciebie lidzik :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PUMAzPILY 0 Napisano 6 Grudzień 2004 akurat w tym wypadku to co napisal Daniel tyczy sie to rowniez ciebie lidzik :twisted: Ja już skończyłem :!: , a Lidka zaczęła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 6 Grudzień 2004 akurat w tym wypadku to co napisal Daniel tyczy sie to rowniez ciebie lidzik :twisted: a ty nie zauważyłeś ze to dziwne stworzenie potrafi nawet posługiwać się ironią??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 6 Grudzień 2004 znalazl sie profesor miodek phi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi