Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Sammy-s

Już nie Longhorn - nazwa forum nieaktualna

Rekomendowane odpowiedzi

A tak się przyzwyczaiłem do Longhorna :(. Jak to teraz będzie wyglądało - Windows & Wiśta wio? :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to jest longhorn? długa tąbka? jakiś instrumen podobny do digeridoo? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
co to jest longhorn? długa tąbka? jakiś instrumen podobny do digeridoo? ;]

Slowo "longhorn" ma wiele znaczeń. Między innymi oznacza część ekwipunku kowboja (nie pamiętam dokladnie, o którą część chodzi). Spotkalem się takze z wyjaśnieniem, że sowo "longhorn" ma coś wspólnego z mitologią (bodaj skandynawską) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej jakby nazwali go Windows 06 i po kłopocie. Trochę szkoda że sie już nie będzie nazywać Windows bo przyzwyczaiłem sie do tej nazwy i troche żal odstawiać ją na bok :cry: . Będzie jak ma być i tego nie mozemy zmienic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Najlepiej jakby nazwali go Windows 06 i po kłopocie. Trochę szkoda że sie już nie będzie nazywać Windows bo przyzwyczaiłem sie do tej nazwy i troche żal odstawiać ją na bok :cry: . Będzie jak ma być i tego nie mozemy zmienic.
oj nie, niewiele rzeczy na tym świecie jest tak jak ma byc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

loool mamy cenzurę ;]

dopisałem trochę prawdy do opisu tego smiecia MSowego

"Vista to kolejny rujnujący prawdziwe oblicze światowej teleinformatyki produkt. Cała seria systemów operacyjnych Microsoftu spowodowała wejście komputerów pod strzechy zwykłych laików. Co gorsza spowodowało to upadek zawodu informatyka, jego spłycenie poprzez silne związanie głównych nurtów programistycznych z tym banalnym i laickim środowiskiem. Zauważalne jest także znaczne parcie Microsoftu w kierunku maksymalizacji zysków poprzez niekoniecznie uczciwie uzyskiwane wykorzystywanie produktow tej firmy w szkołach. A gdy informatyki licealiści się uczą w windowsie to parodią to trąci. Niestety..."

USUNIęTO! u napisano mi!

"Proszę, przestań stosować obraźliwe sformułowania w artykułach i/lub opisie zmian swoich edycji w Wikipedii. Takie wpisy są określane jako wandalizm. Jeżeli chcesz zwrócić komuś uwagę, napisz do niego e-mail lub zwróć się do niego na jego stronie dyskusji, ale zachowuj się uprzejmie.

Proszę, zapoznaj się też z Zasadami Wikipedii. Dziękuję."

hahahaha oj rację ma i prawdę mówi a kapitalizmie ten który wiecej płaci ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe, dobre :) Dziś oglądalem kruciutki fragment z prezentacji Windows Vista - Gatesa się niedopatrzylem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo rzeczy zintegrowanych ma ten system mieć (antywirus, p2p, przeglądarka czegoś w stylu PDF).

A żeby im się za monopolistyczne praktyki czepiali potem ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne :) Coś na miarę "Linux is like wigwam, no windows, no gates, and Apache inside" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...