Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
mak777

Sprzedam sporo markowych części do kompa! :D Zasilacz, monit

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że wysprzedaję mojego kompa na sprzedaż pozostały takie części:

|CPU| AMD Athlon 64 3000+@2500mhz @1.4V :D

Cena 549zł do negocjacji, gwarancja ~32-33miesiące!!

|Cpu Cooler|Thermalright XP120

Cena 150zł

SPRZEDANY

|Mobo|DFI LanParty UV SLI-D BOX

Cena 650zł, gwarancja ~22miesiące

SPRZEDANA

|GPU|ATi HiS Radeon X800 256mb PCI-E BOX!

Cena 850zł, gwarancja ~22miesiące

SPRZEDANY

|GPU Cooler|ATi Silencer 5 rev. 2.0

Cena ~39zł, 22miesiące gwarancji!!

|Obudowa|Thermaltake XaserV Wingo C

Cena 300zł

SPRZEDANA

|Ram| 2x256 Twin-Mos (on M-Tec) 2700@220mhz Dual DDR (2.5-3-3-7)

Cena do ustalenia, jako że na te kostki potrzebny jest osoba znająca temat :D Hmm, myślę coś koło 200zł.

SPRZEDANY

|HDD| 80 GB WD Caviar 8mb cache SATA

Cena ~159zł, 30miesięcy gwarancji!! Stan idealny, cichy, bez badów!!

SPRZEDANY

|Klawiatura| Logitech UltraX Flat

Cena ~59zł. Lekko wytarte niektore miejsca, ma 3miesiące, stan techniczny idealny!! Czysta, nigdy nie zalana!! Świetna do szybkiego pisania!

SPRZEDANE

|Myszka| Logitech Black BT-58 Optical 800DPI

Cena ~30zł. Najlepszy z tańszych optyków!! Grałem na nim przez rok w CS Source i Ci co ze mną grali wiedzą że potrafię ownować ;)

SPRZEDANE

|CD| LG Combo (DVD+CD-RW)

Cena ~84zł, 3miesiące gwarancji. Stan idealny, wypalone łącznie może 40płyt!! Miałem jeszzce nagrywarkę DVD także wogóle nie korzystałem z tego napędu!!

|CD2| Lite-On CD-Rom

Cena ~39zł, 9miesięcy gwarancji. Jako że miałem jeszcze Combo i nagrywarkę DVD to cidik może z 10 razy był użyty ;)

|PSU| TAGAN 480W

Cena ~344zł, gwarancja 33miesiące!! Zasilacz w idealnym stanie, bez jednej ryski!! Przepiękny wygląd! I tak samo piękna moc! Najcichszy z dostępnych na rynku o tej mocy!! Wsparcie dla SLI!!

|FDD| NEC Black

Cena ~20zł. Co tu dużo pisać, normalny napęd FDD, bezproblemu czyta wszystkie dyskietki (offkoz te sprawne ;)).

|Monitor| NEC FE770 Gray Edition

Cena ~299zł. Ma 2lata z hakiem, aczkolwiek przez okres ponad roku nie był używany ponieważ wygrałem w konkursie monitek LCD :) Świeci pięknie, nic nie poprzepalane, żywe kolory! Poprostu jak to NEC, świetny! :D

|Słuchawki| Media Tech MT356 Hesperos Sł. Z Mikrofonem

Cena 20zł. Stan idealny!! Świetne parametry jak na tę cenę!! Grałem w nich przez 3miesiące, teraz zakupiłem sobie Icemat Syberia i tych już nie potrzebuje

Ceny przy wzięciu paru rzeczy ulegną ryczałtowi :D

Żeby uprzedzić pytania, potrzebuję kasę na wyjazd i na słabego laptopa, dlatego muszę sprzedać moją ukochaną maszynkę, miałem sprzedać w całości ale na części szybciej i lepiej :)

Najchętniej widziany odbiór osobisty na terenie Wrocławia, aczkolwiek wysyłka także możliwa. Istnieje także możliwość wystawienia na wortale aukcyjne :) Ale Ci co często zaglądają do działu sprzedam na tweaku, pclabie, hardtechu, pcp, siriusie i innych, wiedzą że jestem sprawdzonym sprzedawcą i od dawna handluje sprzętem :) Zresztą jest masa osób mogąca potwierdzić moją uczciwość :)

Kontakt przez gg, tlen, skypea, maila bądź GSM :) A także PW :) Tam wszelkie informacje i negocjacje ;)

CENY DO DOGADANIA! Im więcej razem weźmiesz tym taniej!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bump it up;)

Wiele rzeczy sprzedane! jeszcze trochę zostało, zapraszam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waśnie szukam dobrych i tanich sluchawek z mikrofonem ;) Ostateczną decyzję co do konretnego modelu podejmę niebawem, więc w razie czego dam Ci znać ;)

Przydaby się też napęd combo, ale na razie jestem spukany :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Waśnie szukam dobrych i tanich sluchawek z mikrofonem ;) Ostateczną decyzję co do konretnego modelu podejmę niebawem, więc w razie czego dam Ci znać ;)

ojej, ktoś Cię puknął?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ojej, ktoś Cię puknął?

Jeśli tak to lepiej idź do ginekologa :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ojej, ktoś Cię puknął?

Jeśli tak to lepiej idź do ginekologa :wink:

opadły mi ręce, nogi też by opadły gdyby siłą rzeczy juz nie były na dole...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...