Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
mak777

Sprzedam Obudowę Thermaltake Xaser Wingo 7000C! Dobra cena!!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Do sprzedania mam super obudowę jednego z najlepszych producentów Thermaltake (Chiefteci się chowają!!)

Jak w temacie, obudowa Thermaltake Xaser Wingo 7000c!!!!!!

v7000c.jpg

Na życzenie mogę zrobić i wysłać prawdziwe fotki (w rzeczywistości kolor jest bardziej "żywy")

Dużo pisał nie będe, każdy zainteresowany wie co to za buda i jaką ma przewagę nad innymi :) Od siebie dodam tylko że jest to jedna z najlepszych obudów na rynku, grube solidne ścianki, dodatkowy panel wyjść na górze obudowy (z usb, fire wire, wyjściem słuchawkowym oraz wejściem na mikrofon), 5ultra cichych wiatraków w środku (oczywiście wszystkie thermaltake'a), dwa osobne regulatory wiatraków, podświetlany na dwa sposoby przedni panel (albo niebiskie podświetlenie, albo miganie na przemian na zielono napis Ther-mal-take z niebieskim podświetleniem), bezśrubkowa "obsługa" obudowy (dyski, cdromy, stacje dyskietek, wszystko wkładane w specjalne doki), dwustopniowo otwierany przedni panel, możliwość zamknięcia komputera na kluczyk (teraz już nikt nie będzie grzebał w waszym sprzęcie podczas nieobecności właściciela).

Pełna specyfikacja obudowy tutaj (kliknij aby zobaczyć)

Wersja BOX, w ładnym pudełku, ze wszystkimi dodatkami!!

Obudowa używana, posiada kilka rys i zadrapań, aczkolwiek cena będzie bardzo dobra właśnie z tego względu :)

Cena do ustalenia, myślę coś koło 300zł, napewno się dogadamy, napisz na PW wtedy coś tam się jeszcze ponegocjuje!! Najchętniej widziany odbiór osobisty na terenie Wrocławia (ze względu na wagę i wielkość), aczkolwiek wysyłka także wchodzi w grę!!!

Sprzedaję sporo sprzętu na forach więc większość ludzi mnie już dobrze zna, szczególnie stali bywalcy tweaka, pclaba, hardtecha i innych!!

Kontakt i ewentualne pytania na priv!

--

|| Pozdrawiam Mak777 ||

|| @: mak777@megapolis.pl | GG: 1218735 ||

|| Skype: mak7777 | Tlen: Mak777 ||

|| GSM: 503-939-462 ||

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chiefteci się chowają!!

Bardzo odważna opinia...

Dość ładna obudowa... Szkoda, że taka droga i pusta w środku :D

Mi bardzo podoba się ta obudowa: http://pccentre.pl/Article2039.htm. Jest wprost prześliczna ;) Prosty design, dobra jakość materiałów... Tylko ta cena :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chiefteci się chowają!!

Bardzo odważna opinia...

Dość ładna obudowa... Szkoda, że taka droga i pusta w środku :D

Mi bardzo podoba się ta obudowa: http://pccentre.pl/Article2039.htm. Jest wprost prześliczna ;) Prosty design, dobra jakość materiałów... Tylko ta cena :|

Odważna? Thermaltake ma lepszej jakości materiały w obudowach nawet od topowych modeli Anteca i Lian-Li :) Chieftec to taki w sumie mid end, TT to już high-end :) A buda pusta w środku? Czy Ty ją widziałeś od środka? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A buda pusta w środku? Czy Ty ją widziałeś od środka? ;)

Nie pokazywałeś jej od środka ;) Domyślam się jednak, że płyty głównej, proceosra itd. (gratis) tam nie znajdziemy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pokazywałeś jej od środka ;) Domyślam się jednak, że płyty głównej, proceosra itd. (gratis) tam nie znajdziemy :D

Aaa o to Ci chodzi ;) Hehe, nie skumałem za pierwszym razem żartu ;) No raczej nie dorzucę mojego sprzętu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaa o to Ci chodzi ;) Hehe, nie skumałem za pierwszym razem żartu ;) No raczej nie dorzucę mojego sprzętu ;)

Szkoda ;( Problem w tym, że nie mam co do tej obudowy włożyć :D A tak, problem byłby z głowy :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak nie masz, masz, mój geforce 4Ti 4200 64mb asusa i zasilacz deer 400W. i co Ty mowisz ze nei masz :) to jak? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chieftec ma slabe materialy? A ja slyszalem, ze to TT korzysta do budowy obudow z aluminiom o grubosci kartki, ktore trwale wygina sie w rekach.

Powiedzial uzytkownik aluminiowej obudowy chiefteca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chieftec ma slabe materialy? A ja slyszalem, ze to TT korzysta do budowy obudow z aluminiom o grubosci kartki, ktore trwale wygina sie w rekach.

o mamo, rodzi sie wojna niczym amd vs intel :]

powiedział użytkownik blaszanej skrzynki za 30zł ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o mamo, rodzi sie wojna niczym amd vs intel :]

Ja słyszałem na odwrót ale nie ważne ;) Moja buda itak stalowa była, ale już spredana :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...