Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Damianos

PC Centre cos jest nie tak

Rekomendowane odpowiedzi

błędy, błędy... i tak już sporo wyeliminowaliśmy. Naprawiając kolejne bugi tworzyło się za pewne mnóstwo innych. Jak w każdym wielkim projekcie. Jednak mam nadzieję, że pewnego dnia pozbędziemy się ich wszystkich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc z perspektywy zwykłego, szarego człwieka, wyeliminowanie wszystkich błędów jest niemożliwe :wink: . Może to brzmi jak wyrok ale taka jest niestety prawda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i właśnie dlatego PCCentre jest jedyne i niepowtarzalne, bo zadaje kłam wszystkim 'naturalnym prawom przyrody' :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
i właśnie dlatego PCCentre jest jedyne i niepowtarzalne, bo zadaje kłam wszystkim 'naturalnym prawom przyrody' :P

Po raz kolejny jestem zmuszony przyznać Ci rację :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmuszony, niezmuszony... taka jest prawda :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Geo, prezydent Cie uratuje Wink

Wszyscy ludzie prezydenta. A poza tym podobno Cimoszewicz wygra :D [Fajnie zrobił w sobotę, wychodząc z przesłuchania komisji śledczej - ma u mnie duży +]

A poważnie mówiąc (a raczej pisząc) im więcej błędów znajdziemy teraz tym mniej będzie ich później, więc się nie martw. Im dalej brnąć będziemy w sławe tym będzie łatwiej i Ci pikawa odpocznie.

A poza tym błędy naprawia się hurtowo, więc im więcej mi ich zgłosicie, tym więcej naprawię za jednym zamachem (tzn. mam nadzieję, że naprawię)...

błędy, błędy... i tak już sporo wyeliminowaliśmy. Naprawiając kolejne bugi tworzyło się za pewne mnóstwo innych. Jak w każdym wielkim projekcie. Jednak mam nadzieję, że pewnego dnia pozbędziemy się ich wszystkich.

Również mam takową nadzieję. Wprawdzie jest to niemal niewykonalne, ale zawsze należy wierzyć w powodzenie swoich zamiarów ;)

Patrząc z perspektywy zwykłego, szarego człwieka, wyeliminowanie wszystkich błędów jest niemożliwe Wink . Może to brzmi jak wyrok ale taka jest niestety prawda.

Nie ma rzeczy niemożliwych, są co najwyżej niewykonalne ;)

i właśnie dlatego PCCentre jest jedyne i niepowtarzalne, bo zadaje kłam wszystkim 'naturalnym prawom przyrody'

PC Centre zawsze było najlepsze, wyjątkowe etc. ;) A postępowanie wbrew zasadom to jedna z dróg osiągnięcia sukcesu [za dużo Forbesa... wiem :P]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wszyscy ludzie prezydenta. A poza tym podobno Cimoszewicz wygra :D [Fajnie zrobił w sobotę, wychodząc z przesłuchania komisji śledczej - ma u mnie duży +]

Jeśli wygra Cimoszewicz, to poważnie rozważę emigrację z tego porąbanego kraju. Podobnie postąpię jeśli wygra Kaczyński, Maciej Giertych albo Lepper. Ktoś został? :P

O - Tusk został - chyba on jeden jedyny się nadaje na prezydenta - jak myślę, że miałby prezy-dętką być Cimoszewicz z jego prezencją i charyzmą, to mnie coś bierze :|.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli wygra Cimoszewicz, to poważnie rozważę emigrację z tego porąbanego kraju. Podobnie postąpię jeśli wygra Kaczyński, Maciej Giertych albo Lepper. Ktoś został? :P

O - Tusk został - chyba on jeden jedyny się nadaje na prezydenta - jak myślę, że miałby prezy-dętką być Cimoszewicz z jego prezencją i charyzmą, to mnie coś bierze :|.

Nic nie mam do Cimoszewicza... Wolę go dużo bardziej niż. np. Giertych, Leppera, Oleksego czy innych miłych ludzi [wiem,Oleksy nie bierze udziału]. Ale z racji poglądów prawicowych, raczej nie będę na niego głosował [na Cimoszewicza]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co to poglądy prawicowe? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też jestem za Cimoszewiczem. Bądzmy szczerzy. Prezydent w naszym kraju nie ma zbyt wielu uprawnień. Jest on symbolem ciągłości władzy, a także jej (i narodu) jedności. Jest również (i to chyba jego najpoważniejsze zadanie) reprezentantem kraju jeżeli chodzi o kontakty zagraniczne, a w tych, jak wiemy, spisuje się całkiem nieźle. Jedynym 'przywilejem' prezydenta w Polsce jest prawo weta (w wypadku uchwalania ustaw), jednak sejm może je obalić.

Pozostali kandydaci w żadnym wypadku nie zasługują na reprezentowanie kraju (albo kraj nie zasługuje na to, żeby był przez nich reprezentowany [if ju noł łot aj min]). Religę z grona kandydatów darzę dużą dozą szacunku, ale jedynie na jego zasługi w medycynie. Przyszłości politycznej mu jednak nie wróżę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dżizas - przecież Cimoszek się kompromituje na każdym kroku - zero reprezentatywności i gupota w zachowaniu (nie o wykształceniu i wiedzy myślę).

Tusk i koniec :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A co to poglądy prawicowe?

Długo by mówić ;) Tu króciutki wstęp: http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawica

Ja też jestem za Cimoszewiczem.

Ja rozważam kandydaturę Tuska... Ale czasu jest jeszcze mnóstwo ;)

Religę z grona kandydatów darzę dużą dozą szacunku, ale jedynie na jego zasługi w medycynie. Przyszłości politycznej mu jednak nie wróżę.

Dokładnie, jest dobrym kardiochirirgiem i niech nim pozostanie :) Szkoda, żeby przeszedł do świata polityki, choć mógłby liczyć na całkiem spory elektorat [jednak mimo to prezentem raczej i tak by nie został; jeśli miałbym bawić się w bukmachera, postawiłbym albo na Cimoszewicza, albo na Kaczyńskiego (Kaczyński premier i Kaczyński prezydent - nie bardzo mi się ten układ podoba :|]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tusk odpada na samym wstępie! Niedość że ma to samo imię co znany z bajek Disneya kaczor to jeszcze sepleni jak on :mrgreen: . Wiedzieli rodzice jakie mu imie dać :wink: . Ile razy go widze to mi sie śmiać chce hehe :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mareku.... nie Dacik napisał 'a co to poglądy prawicowe'... liczę na sprostowanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mareku.... nie Dacik napisał 'a co to poglądy prawicowe'... liczę na sprostowanie :)

Przepraszam :cry: To z pośpiechu :cry:^2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko... <wybacza> :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy się tu nie rozczulajcie tylko gadać co się w serwisie dzieje bo mnię długo nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

więc przejąłem władzę... nad światem... tylko do cholery... gdzie się podział Pinki?

Pozdrawiam.

Mózg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wy się tu nie rozczulajcie tylko gadać co się w serwisie dzieje bo mnię długo nie było.

Dużo pracy za nami, a przed nami jeszcze więceeeeej :( Inaczej mówiąc: kilka artykułów opublikowanych, kilka newsów zamieszczonych, zrobiony pseudo download, zrobiona mapa portalu itd.

więc przejąłem władzę... nad światem... tylko do cholery... gdzie się podział Pinki? 

Pozdrawiam. 

Mózg.

Dobre :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobre, dobre... musi być dobre... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszeliście? Nareszcie Tusk idzie do góry w rankingach kosztem tego bufona Cimoszewicza <jupi> :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszeliście? Nareszcie Tusk idzie do góry w rankingach kosztem tego bufona Cimoszewicza <jupi> :D

to niby dobrze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMHO bardzo dobrze. Jak patrzę na Giertychów, Kaczyńskich, Cimoszewiczów, Lepperów to mnie krew zalewa. Chyba jedyni normalni w tym towarzystwie to Borowski i Tusk, a ten pierwszy ze zrozumiałych względów szans nie ma. Zostaje zatem Donald. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście że dobrze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...