Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
michasiek

temat do smutania

Rekomendowane odpowiedzi

Ja na stanie mam tylko 8-calowe spinery z brylantami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja na stanie mam tylko 8-calowe spinery z brylantami.

Eee, spinery, neony są dobre dla takich amatorów jak z NFSa... Malacz to nie taki pierwszy lepszy wóz jak chociażby Skyline :P Można by ew. nad NOSem pomyśleć, ale to by chyba trzebabyło przyczepkę na butlę wozić za autkiem... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ależ... sam widziałem jak bardzo pojemny jest bagażnik montowany na dachu takiego "enikace mobilu"... dodatkowo sprawi, że sylwetka pojazdu będzie bardziej aerodynamiczna... bedzie szedł jak pocisk!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ależ... sam widziałem jak bardzo pojemny jest bagażnik montowany na dachu takiego "enikace mobilu"... dodatkowo sprawi, że sylwetka pojazdu będzie bardziej aerodynamiczna... bedzie szedł jak pocisk!

Tak, a zarazem jest bardzo bezpieczny. Mówią, że strefa wgniotu w wypadku kończy się podobnie jak w Volvo na silniku... B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sie zastanawiam, dlaczego maluchy nie biorą udziału w tych wyścigach na 1/4 mili

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sie zastanawiam, dlaczego maluchy nie biorą udziału w tych wyścigach na 1/4 mili

Tak, albo w droftach czy dragach... :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo, żeby chociaż w F1 startowały... nie byłoby takich problemów jakie miewał np. Alonso, że mu ktoś źle koło dokręcił... w maluchu jak sie je raz przykręci to potem jest już bieda odkręcić :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...