Dacik 0 Napisano 13 Sierpień 2006 No ja tam nowego roku latem jakoś jeszcze nie przyjmowałem ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 14 Sierpień 2006 No ja tam nowego roku latem jakoś jeszcze nie przyjmowałem ;> <{POST_SNAPBACK}> Nie takie numery się zdarzały... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 15 Sierpień 2006 Heh... skoro tak twierdzisz... ;] łożyroki pierońskie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 24 Sierpień 2006 E tam od razu łożyroki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
DvD 0 Napisano 25 Sierpień 2006 Jutro koncert Gilmoura, na którym niestety nie będę, a do tego nie będzie żadnych transmisji, ani w radiu, ani w tv . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Conrad 0 Napisano 25 Sierpień 2006 po prostu koniec sierpnia...ehh..wrzesień..zaraz jesień..deszcze...smutno..am dylemat.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Napisano 25 Sierpień 2006 Jutro koncert Gilmoura, na którym niestety nie będę, a do tego nie będzie żadnych transmisji, ani w radiu, ani w tv . <{POST_SNAPBACK}> noo tez mnie to boli :/ a z tego co wiem roger waters jest w poznaniu ... esh.... a co gorsza za chwile wrzesień.... i nie obejrzymy sie i zima ... a tu prace nad nowa odsłona portalu ide na razie powoli :/ ale cóż. trzymajcie kciuki za mnie w poniedziałek .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Knicz 0 Napisano 9 Październik 2006 Nie wiem gdzie o tym napisać więc pisze tu. Wracam dziś ze szkoły z 4 kumplami (Aleta, Kajtek, Kołek i Rafał). Idzemy, gadamy, śmiejemy, użalamy się nad sprawdzianami i ogromną ilością nauki. Na naszej drodze spotkaliśmy grupkę przedszkolaków rzucających się workami z wodą, na luzaku przeszliśmy między nimi i idziemy dalej. Gdy byliśmy jakieś trzy metry od nich aleta powiedział -"patrz jakie cwaniaki, ledwo co z przedszkola wyszli a już cwaniakują". Jeden z nich to usłyszał i powiedział do reszty szajki -"Ej, chodźcie ich pogonimy!". Aleta odwrócił się i rzucił -"Weź młody nie wyjeżdżaj z takimi tekstami nawet". Chłopak został troszke z tyłu bo jak mówił to nie szedł. Sekunde później był już przed nami, odwracam się a tam nagina w moją 6 ziomków z workami pełnymi wody. Wszyscy zgodnie ruszyliśmy przed siebie zwiewając przed młodymi. Gonili nas przezs całe osiedle po czym jeden stwierdził że nie może się tak daleko oddalać od domu i że musi wracać. Wypas nie? Resztę drogi do domu się z tego śmialiśmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 9 Październik 2006 Haha....dobre gówniarze małe Ciekawe co ja bym zrobił :> W sumie dobrze, że im nic nie zrobiliście, no i mogliście oberwać wodą A na mnie i kumpla ostatnio jakiś bunt II kl. urządzają W zeszłym roku o mało nie wylecieli ze szkoły za palenie zioła. Dyrek poprosił nasz samorząd o głosowanko w ich sprawie no i oczywiście zrobił się przeciek. Ciekaw jestem czy będą coś głośniej skakać do nas...szkoda mi ich wtedy, chyba jeszcze naszego miasteczka nie znają :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 9 Październik 2006 Hehe Knicz, to takie fajne nawet było Wcale nie jakieś cfaniaki co chcą pobić(pzredszkole:P), takie "pozytywne" nawet bym powiedział PS. Havoc TY to byś pewnie się położył plackiem na ziemi i prosił o wybaczenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 9 Październik 2006 Nie wiem gdzie o tym napisać więc pisze tu. Wracam dziś ze szkoły z 4 kumplami (Aleta, Kajtek, Kołek i Rafał). Idzemy, gadamy, śmiejemy, użalamy się nad sprawdzianami i ogromną ilością nauki. Na naszej drodze spotkaliśmy grupkę przedszkolaków rzucających się workami z wodą, na luzaku przeszliśmy między nimi i idziemy dalej. Gdy byliśmy jakieś trzy metry od nich aleta powiedział -"patrz jakie cwaniaki, ledwo co z przedszkola wyszli a już cwaniakują". Jeden z nich to usłyszał i powiedział do reszty szajki -"Ej, chodźcie ich pogonimy!". Aleta odwrócił się i rzucił -"Weź młody nie wyjeżdżaj z takimi tekstami nawet". Chłopak został troszke z tyłu bo jak mówił to nie szedł. Sekunde później był już przed nami, odwracam się a tam nagina w moją 6 ziomków z workami pełnymi wody. Wszyscy zgodnie ruszyliśmy przed siebie zwiewając przed młodymi. Gonili nas przezs całe osiedle po czym jeden stwierdził że nie może się tak daleko oddalać od domu i że musi wracać. Wypas nie? Resztę drogi do domu się z tego śmialiśmy nie no lol do ^2 osiedle młodocianych gangsterów ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 9 Październik 2006 To się do basha nadaje... jeszcze wtrąć tam gdzieś słowo "masturbacja" i bankowo będziesz mógł się tam "czytać" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 10 Październik 2006 P.S. Havoc TY to byś pewnie się położył plackiem na ziemi i prosił o wybaczenie Niepodskakuj "mały" bo jeszcze zobaczysz Ale serio, czasem nawet maluchów trzeba przytemperować bo się nie oduczą takich głupich zachowanek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Knicz 0 Napisano 10 Październik 2006 No tak ale to ja musze isć dzis do szkoły i z niej wrócić tą samą droga. Wogóle to się powinienem cieszyć ze tam wczoraj nie uwaliłem kloca ze strachu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 10 Październik 2006 jakby co to dzwon po nas,cale PCC community moze jakosc sobie da rade:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 10 Październik 2006 NIe wiem ja to bym wolał paru karków ściągnąc...bo się boje że nam by się nie udało Wiecie, ta dzisiejsza młodziesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 10 Październik 2006 NIe wiem ja to bym wolał paru karków ściągnąc...bo się boje że nam by się nie udało Wiecie, ta dzisiejsza młodziesz Może jakoś byśmy dali rady, założymy dresy a pod nie wypakujemy się gąbkami, z dwa kilo łańcuchów na szyję i obowiązkowo tatuaże (z chipsów ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 10 Październik 2006 No a zaszczytny wóz bojowy, fiat 126p zwany również malczanem, ze względu na pozostałości jakie zostają z wrogów? to gdzie? Zapomniałeś, bez maluszka ani rusz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Michał 0 Napisano 16 Październik 2006 juz mam 2 tatuaze z chipsow (piesek i pilka) a na malucha sie moze zrzucimy, liczac cale forum (aktywne) to ze 5-10 zł wyjdzie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 16 Październik 2006 juz mam 2 tatuaze z chipsow (piesek i pilka) a na malucha sie moze zrzucimy, liczac cale forum (aktywne) to ze 5-10 zł wyjdzie:) powinno wystarczyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 16 Październik 2006 no tak ale potem go trzeba będzie zatankować, to podwoi jego wartość nie wiem czy starczy nam kasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 16 Październik 2006 No to ktoś z was będzie go ciągnął albo pchał w takim razie Full old school Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 16 Październik 2006 No to ktoś z was będzie go ciągnął albo pchał w takim razie Full old school Nie, bo wtedy nie wzbudzimy rispektu... Ale wypadałoby uzbierać trochę kaśki na wiejski tunning Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 16 Październik 2006 Ale wypadałoby uzbierać trochę kaśki na wiejski tunning 2metrowy spojler z tektury wytniemy i będziemy el0 i w ogóle pr0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 16 Październik 2006 2metrowy spojler z tektury wytniemy i będziemy el0 i w ogóle pr0 Taa i dobry system nagłaśniający zajmujący całe tylnie siedzenie, w końcu malacz musi się rozpadać w rytm dobrego bitu Ps. Ktoś może alumy załatwić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi