Qba 4 Napisano 19 Luty 2006 Ja tam znam takiego jednego studenta co by tylko okocima mocnego przy kompie pił... <{POST_SNAPBACK}> Nie tylko okocima i nie tylko przy kompie Ale masz racje Sammy nie masz z kim, możemy iść razem na "kulturalne picie", czy "jedno piwko" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 19 Luty 2006 Nie tylko okocima i nie tylko przy kompie Ale masz racje Sammy nie masz z kim, możemy iść razem na "kulturalne picie", czy "jedno piwko" <{POST_SNAPBACK}> A nie wolicie Żywca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 19 Luty 2006 Nie tylko okocima i nie tylko przy kompie Ale masz racje Sammy nie masz z kim, możemy iść razem na "kulturalne picie", czy "jedno piwko" <{POST_SNAPBACK}> A mogeeem iść z Wami? Ploooszę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 19 Luty 2006 JUPI!! <{POST_SNAPBACK}> Wiedziałem, że się ucieszysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 19 Luty 2006 Sammy sie ucieszył że my idziemy Ale Ty też możesz iść jeśli masz ukończone 18 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 19 Luty 2006 Sammy sie ucieszył że my idziemy Ale Ty też możesz iść jeśli masz ukończone 18 lat <{POST_SNAPBACK}> Ech, ja już nie pamiętam kiedy 18 miałem... A co do piwka, gdzie idziecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 19 Luty 2006 No to się musimy jakoś zgadać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 19 Luty 2006 No to się musimy jakoś zgadać <{POST_SNAPBACK}> 3mam za słowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 19 Luty 2006 Ja tam proponuje zlocik jakiś może na wiosne/lato Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
DvD 0 Napisano 20 Luty 2006 Hmm... I to jest temat do smutania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 20 Luty 2006 OK - wszystkim pasuje spotkać się na Górnym Śląsku? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 20 Luty 2006 Nie Kielce i okolice, np. Skarżysko - Kamienna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 20 Luty 2006 OK - wszystkim pasuje spotkać się na Górnym Śląsku? :> <{POST_SNAPBACK}> Hmm, Rybnik? Ps. To może kiedyś, jak będzie więcej czasu (patrz np. wakacje) zorganizuje się zlot forumowiczów PCCentre? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 20 Luty 2006 Narazie o tym nie myślcie bo do wakacji napewno nic nie będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 21 Luty 2006 Narazie o tym nie myślcie bo do wakacji napewno nic nie będzie <{POST_SNAPBACK}> Dlateog mówimy o wakacjach A pomarzyć zawsze można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 22 Luty 2006 Wczoraj słyszałam w TV, że lato będzie zimne i krótkie. Raczej nie wierzę im, zawsze takie upały, ble. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 7 Sierpień 2006 Wczoraj słyszałam w TV, że lato będzie zimne i krótkie. Raczej nie wierzę im, zawsze takie upały, ble. <{POST_SNAPBACK}> Anek jak zwykle miała rację, jasnowidz czy jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Conrad 0 Napisano 7 Sierpień 2006 ja już smucę, że piękne lato, a zima przed nami...ja niecierpięzimy...wtedy nic mi sie nie chce, ja nie żyję normalnie tylko jakby przez sen :/ ehh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 8 Sierpień 2006 ja już smucę, że piękne lato, a zima przed nami...ja niecierpięzimy...wtedy nic mi sie nie chce, ja nie żyję normalnie tylko jakby przez sen :/ ehh <{POST_SNAPBACK}> wspieramy Cię bracie, wsieramy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 8 Sierpień 2006 No ja Was prosze... koniec ze smutaniem... Zima, owszem jest be, ale perspektywa imprez takich jak sylwester czy np. późniejsza wiosna i kolejne lato... tak, jest się z czego cieszyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 8 Sierpień 2006 takich jak sesja, śnieg po kolana, trzydziestostopniowy mróz, gołoledź, przeziębienia i problem z zapaleniem Poloneza (który nota bene występuje także latem) = zimie mówimy gromkie NIE!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 9 Sierpień 2006 No ja Was prosze... koniec ze smutaniem... Zima, owszem jest be, ale perspektywa imprez takich jak sylwester czy np. późniejsza wiosna i kolejne lato... tak, jest się z czego cieszyć <{POST_SNAPBACK}> Zdecydowanie lepsze imprezy są latem... A że jest się z czego cieszyć - oczywiście! Życie jest piękne problem z zapaleniem Poloneza (który nota bene występuje także latem) <{POST_SNAPBACK}> Nie jest tak źlę, pokręci trochę i zapali - pchać Cię jeszcze nie musieliśmy, przynajmniej ja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 9 Sierpień 2006 Nie jest tak źlę, pokręci trochę i zapali - pchać Cię jeszcze nie musieliśmy, przynajmniej ja... <{POST_SNAPBACK}> Raz była potrzeba, to oczywiście w Rybniku nikt nie był chętny, ale ogólnie taka potrzeba występuje stosunkowo rzadko . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Conrad 0 Napisano 10 Sierpień 2006 nie ma co...juz prawie polowa Sieprnia...chlip..zima...swieto zmarlych...a impre ala sylwka mozna i w lato robic:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi