michasiek 0 Napisano 26 Czerwiec 2005 jak w temacie ;] zapraszam wszystkich, niektórzy w redakcji maja szczególne do tego skłonności ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Daniel 0 Napisano 28 Czerwiec 2005 A ja się będę dołować bo jak narazie to nie mam szansy zarobić na notebooka... Dowiedziałem się wczoraj, że po prostu nie ma dla mnie pracy ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 28 Czerwiec 2005 a ja sie dołuje wynikami matury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 1 Lipiec 2005 a ja sie nie dołuje... bo teraz już i tak nic nie zrobie... buu... <jeny jak beczy> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Daniel 0 Napisano 1 Lipiec 2005 To się nazywa odpowiednie podejście:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Damianos 0 Napisano 5 Lipiec 2005 A ja sie dołuję bo dyszcz pada :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Slaughter 0 Napisano 5 Lipiec 2005 a ja się nie dołuje bo to nie ma sensu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 9 Lipiec 2005 Slaughter... Ty żyjesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 15 Luty 2006 Jestem tu nowy i nie miałem okazji podołować z Wami dotychczas... :] <dołuje się> A tak na serio to się nie dołuję, bo życie jest piękne, czyż nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 16 Luty 2006 to zależy, z której strony na to spojrzeć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 16 Luty 2006 Najlepiej z profilu... i koniecznie przez różowe okulary! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
gangez 0 Napisano 16 Luty 2006 ja sie dołuje jak termin piątkowej biologii się zbliża (koszmar) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 17 Luty 2006 Co to, jakieś zbiorowe męski smutki. Chłopaki nie płaczą. Nie,nie,nie,nie,nie,nie lalala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 18 Luty 2006 Płaczą czy nie płaczą, ale od poniedziałku znów do kieratu... życie studenta c.d. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 18 Luty 2006 ech - i znowu małpują moje statusy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 18 Luty 2006 A ja się dołuję bo nie moge znależć w żadnym...hmm...sklepie filmu Ray z oryginalnym dubbingiem :/ A poza tym mi się przyjaźć z kimś posypała :/ Co wy wiecie o dołowaniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 18 Luty 2006 A ja się dołuję bo nie moge znależć w żadnym...hmm...sklepie filmu Ray z oryginalnym dubbingiem :/ A poza tym mi się przyjaźć z kimś posypała :/ Co wy wiecie o dołowaniu <{POST_SNAPBACK}> Wspieramy Cię i jesteśmy z Toba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 18 Luty 2006 Tommy, gdzie i co studiujesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 18 Luty 2006 Tommy, gdzie i co studiujesz? <{POST_SNAPBACK}> W temacie o smutaniu mam o studiach gadac? Politechnika Śląska rlz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 18 Luty 2006 Wspieramy Cię i jesteśmy z Toba <{POST_SNAPBACK}> Dzięki...tylko że ja tu a wy tam W temacie o smutaniu mam o studiach gadac? Politechnika Śląska rlz... <{POST_SNAPBACK}> No a studia to nie temat do smutania? A właśnie przy okazji do wszystkich studentów. Powiedzcie czy to prawda, z ważej perspektywy, że student pije duuużo piwa i wogóle alkoholu? Kumpela stresem na studiach tłumaczy cotygodniowe (czasem częstsze) wypady do baru na piwko i "czystą" z przyjaciółmi, o trwaących już od 2 tyg. jej urodzinach nie wspomne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 18 Luty 2006 Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi, ale według moich obserwowań, doświadczeń student to pije sporo szczególnie dobrze to widać w akademikach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 18 Luty 2006 Heh, no dokładnie. Niby ciężko jest a czas na picie zawsze się znajdzie, niby ze szmalem krucho a kasa na 'jedno' piwko zawsze jakoś jest... Uroki bycia studentem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 18 Luty 2006 No własnie Jednak...ech...czyli studenci to normalnie alkoholicy Nie no joke, tak źle to chyba z wami nie jest :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 19 Luty 2006 Ja tam znam takiego jednego studenta co by tylko okocima mocnego przy kompie pił... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 19 Luty 2006 Niestety, to zależy od tego co i z kim studiujesz. Ja na mojej uczelni nie znajduję żadnego człowieka na poziomie, z którym przyjemnie by było wybrać się na piwo. Od alkoholizującej się hołoty trzymam się jak najdalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi