Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Damianos

piszczący komputer

Rekomendowane odpowiedzi

Otórz mam taki problem. Kiedy włączam komputer to na monitorze nie ma wogóle obrazu a z komputera dochodzą takie piski: 1długi ,2krótkie. Mam bios Award i nie wiem o co w tym wszystkim chodzi. Wczoraj komputer działał bez problemu a dzisiaj rano już działo sie tak jak opisałem wyzej.

Proszę o szybką odpowiedź. :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
grafika

W pełni zgadzam się z Michaśkiem... Jeśli obejmuje ją jeszcze gwarancja, skorzystaj z niej. A jeśli nie masz już gwarancji, a od zakupu w sklepie minęły niecałe dwa lata (musisz mieć fakturę, rachunek uproszczony lub paragon), możesz skorzystać z odstępstwa od umowy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIEZGODNOŚCI Z UMOWĄ ;]

Nim polecisz do sklepu dociśnij kartę, kopnijw obudowę itp... może pomoże

ps - nie ten dział, przenoszę...

apdejt: noe przenoszę - jakiś error wywala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A, no tak - niezgodności z umową :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje za pomoc. Pomogło dociśnięcie karty graficznej.

Pozdrawiam bardzo serdecznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się, że to nie było nic poważnego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiecie że ten topic to pic na wode? Potrzebne mi były informacje o tym forum do artykułu rekrutacyjnego :mrgreen: . Hehehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie... bezczelnie wykorzystał redakcję... buuu... na stos!! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No nie... bezczelnie wykorzystał redakcję... buuu... na stos!! :P

Żeby mnie wrzucić na ten stos to potrzeba wojska. :mrgreen: (nie, nie jestem taki gruby, tylko taki silny :mrgreen: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

michasiek! bierz go!

:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcecie to moge opublikować tutaj mój artykuł. Nie jest on bardzo ściśle związany z kompami bo jest to taka jakby recenzja portalu PC Centre :wink: . Teraz żałuje, bo mogłem napisać coś o sprzęcie no ale dzieki niemu dołączyłem do grona redachtorów :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli Geo nie ma nic przeciwko, to bardzo chętnie przeczytamy ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie ja tylko miałem zaszczyt jego czytania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z góry sorry, że się czepiam, ale nie mogłem się powstrzymać 8)

1. "Z wielkim zdenerwowaniem otworzyłem przeglądarkę internetową i wpisałem adres PCCentre.pl" - sie nie dziwie :P

2. "nowości sprzed np. tygodnia" - to już nie nowości ;]

3. "bo ludzie którzy to pisali znają się z pewnością na rzeczy" - lizus (tak czytałem sprostowanie :P)

4. "Ta sama sytuacja zaistniała " - hmm... siakoś mi to nie pasi pod względem gramatycznym...

5. "po czym bardzo się rozczarowałem" - bez "po" i będzie ok ;]

6. "Na pierwszy rzut oka widać że prężnie się ono rozwija" - siuf... operacja 'sztuczny tłok' przynosi zamierzony efekt :P

7. "ale zwarzywszy na bardzo dobre artykuły w dziale Publikacje możemy spodziewać się szybkiej i rzetelnej odpowiedzi, ale czy na pewno?" - może się myle, ale sam sobie zaprzeczyłeś?

8. "Sam z przyjemnością wezmę udział w jakimś konkursie, a nóż się uda wygrać." - będąc redaktorem nie :]

9. "Dodatkowo w portalu działa wyszukiwarka, która działa bardzo dobrze " - mistake z serii 'masło maślane'...

Te sytuacje rzuciły mi się w oczka. Ogólne wrażenie pozostaje jednak jak najbardziej pozytywne. Szlifuj warsztat, będą z Ciebie ludzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twoje błędy są jak najbardziej uzasadnione i w 99% się z nimi zgadzam, ponieważ według mnie błąd gramatyczny w cytowanym zdaniu nie ma miejsca (byćmoże sie myle)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie twierdzę, że to jest jakoś superźle... wyraziłem swoją opinię. Nie zrozum mnie źle. Nie jestem żadnym autorytetem w kwestii poprawnej polszczyzny, ponieważ sam popełniam błędy. Taka już nasza [moja (ludzka)] natura - mylić się. Jednak uważam, że sytuacja 'mogła mieć miejsce', można użyć zwrotu 'zaistniała sytiacja cośtam-cośtam', ale zdanie cytowane powyżej jakoś mi zwyczajnie nie pasuje. Qniec kropka. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież napisałem że zgadzam sie z twoimi uwagami i bardzo sie ciesze że jestes szczery w stosunku do mnie. Każdy z nas sie myli. No i tzreba wziąć pod uwagę, że to była moja pierwsza praca dla tego portalu, mysle ze do tej pory wiele sie juz nauczylem i popełniłbym mniej bledów, ale nie jestem w 100% pewny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też nie widze błedu w błędzie nr 4 :P

a i jedno, nie w arciea tu na forum - słowo bynajmniej nie oznacza tego co przynajmniej, oznacza coś dokładnie przeciwnego (bardzo częsty błąd i co chwile ludzi upominam) ;]

Pisaj dalej i wiecej ;]

ps - wole "zaistniała" niż "miała miejsce" boto drugie toz niemiecka zaciągniete :/ :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a i jedno, nie w arciea tu na forum - słowo bynajmniej nie oznacza tego co przynajmniej, oznacza coś dokładnie przeciwnego (bardzo częsty błąd i co chwile ludzi upominam) ;]

Michasiek, nie obraź sie, ale nie wiem o co Ci chodzi w tym zdaniu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam jednak wolę "miała miejsce" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... damianos czeka na ten monitor tak? Coś długo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda na to, że tak. Nie mam z nim żadnego kontaktu. Nie odzywa się na GG. Nie wysyła e-maili :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...