Dacik 0 Napisano 26 Kwiecień 2005 No właśnie ja też nie.. Iwan miał to szczęście... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 26 Kwiecień 2005 jestem na tropie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 26 Kwiecień 2005 łeeee... o to tyle zamieszania? Jestem zawiedziony... ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 26 Kwiecień 2005 toż to KURDE we własnej osobie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 26 Kwiecień 2005 No właśnie.. spodziewałem się mniejszej liczby zębów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 26 Kwiecień 2005 to nie jest kurde - ci, którzy widzieli twierdzili, że kurde ma rogi i jest podobne do Włodka S. znowu fake ;( :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 26 Kwiecień 2005 to nie jest kurde - ci, którzy widzieli twierdzili, że kurde ma rogi i jest podobne do Włodka S. znowu fake ;( :/ Tym razem Je mam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 26 Kwiecień 2005 Nareszcie wiemy jak wygląda kurde <jupi>!!!!!! Jak mi się kiedyś objawi, to wtedy napiszę czy faktycznie ilustracja wiernie oddaje jego wygląd . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 26 Kwiecień 2005 Hmm... nic dodać, nic ująć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 14 Czerwiec 2005 To nie jest kurde... Mówie Wam... Mylicie się... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 14 Czerwiec 2005 A co Ty możesz o tym wiedzieć... :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 15 Czerwiec 2005 Ja byłbym skłonny trzymać się wersji, że to jednak jest kurde... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Geo 9 Napisano 15 Czerwiec 2005 Kurde... Wiecie co, kurde coś w tym jest. Kurde to wszystko to, co nas otacza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 26 Czerwiec 2005 jak możesz pisac Kurde z małej litery?! ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
luks__pl 0 Napisano 26 Czerwiec 2005 Kurde ten temat jest debilny, to forum to jedno wielkie OT ... a teraz mierzymy czas kiedy ktoś usunie tego posta :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 26 Czerwiec 2005 Kurde ten temat jest debilny, to forum to jedno wielkie OT... a teraz mierzymy czas kiedy ktoś usunie tego posta :evil: jesteś mój drogi w dziale forum poświęconym OT, jak się nie podoba to wyjdź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
luks__pl 0 Napisano 26 Czerwiec 2005 Kurde ten temat jest debilny, to forum to jedno wielkie OT... a teraz mierzymy czas kiedy ktoś usunie tego posta :evil: jesteś mój drogi w dziale forum poświęconym OT, jak się nie podoba to wyjdź ... dziwne to forum, muszę się przyzwyczaic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 26 Czerwiec 2005 Kurde ten temat jest debilny, to forum to jedno wielkie OT... a teraz mierzymy czas kiedy ktoś usunie tego posta :evil: jesteś mój drogi w dziale forum poświęconym OT, jak się nie podoba to wyjdź ... dziwne to forum, muszę się przyzwyczaic. dziwne? na 15 czy ileś działów jeden służacy do pisania głupot. Dziwne jest wymaganie nie-glupot w tym dziale. Dis is maj opińon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi