Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Dacik

(Pro)pozycje - czyli kamasutra by Użytkownicy PC Centre

Rekomendowane odpowiedzi

Egoista jeden :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to i to(+ja) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tak tu zapytam ... Gdzie na stronie jest Horoskop ? bo szukam i szukam i znaleźć nie mogę ... no i gdzie skrót do serwisu o Magdzie M. ?

Tak wyciągając podtekst z tego ... Takie pytanie do Adminów ... po co wam wiadomości ze świata i PL ? O tym jest N serwisów , które znacznie lepiej to przygotowują niż wy ... Pogoda ? załamka ... Po co tykać wszystkiego naraz i robić to potrochu ? Lepiej zrobić coś RAZ a dobrze (samo IT) ... Nie wiem ... sądzicie że tym traficie do większej ilości n00bów ? Nie rozumiem waszej polityki ... Tylko tak bym proponował żeby to wywalić ... automatycznie będzie mniej ramek a co za tym idzie - przejrzysty serwis ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie rozumiem waszej polityki ... Tylko tak bym proponował żeby to wywalić ... automatycznie będzie mniej ramek a co za tym idzie - przejrzysty serwis ...

Dobrze że się złożyło, że niedawno pisałem o tym na blogu: PC Centre to metemportal :) Zachęcam Ciebie Maćku i wszystkich innych do dyskusji na temat tego pomysłu.

P.S. A jak tylko skończymy prace nad CMS-em, będzie malutkie udogodnienie dla Ciebie i osób myślących podobnie jak Ty :)

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow :) no to jeśli tak, to super ... czekam na nowości. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PC Centre to metemportal :)

Popełniasz jeden błąd logiczny, na który chciałbym Ci teraz zwrócić uwagę :D. To że PCCentre w założeniu ma być "metemportalem" wcale nie znaczy, że tak jest :P. Zresztą nie do Ciebie należy osąd, że PCCentre jest "metemportalem" - w tej kwestii musiałby się wypowiedzieć ktoś obiektywny :).

I wreszcie - tworzenie "metemportalu" w obecnej sytuacji jest kompletnym przeciwieństwem tego, o czym pisał Michasiek w jednym z wątków, a z czym zarówno Ty i ja się zgadzamy ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mamy swoje powody, dla których nie można ani kasować postów, ani edytować tematów.

:]

Korzystając z okazji chciałem zauważyć, że na forum musi być jakiś błąd, zapewne w którymś z ważnych skryptów. W bardzo wielu miejscach widnieje napis "Twój numer GG", jednak przeglądałem wiele wątków na forum i żaden w wymienionych numerów nie był mój!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w rangach, w których są polskie znakaki zamiast ich jest znak ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz zue kodowanie przegladarki... u mnie jest normalnie np "Wstydniś"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
masz zue kodowanie przegladarki... u mnie jest normalnie np "Wstydniś"

już poprawione - zgłosiłem gdzie trzeba ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może mi ktoś wyjaśnić, dlaczego czasem w postach zamiast polskich liter figurują pytajniki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A mo?e mi kto? wyja?ni?, dlaczego czasem w postach zamiast polskich liter figuruj? pytajniki?

co? si? kaszani przy u?yciu szybkiej odpowiedzi i szybkiej edycji

o tak jak np teraz przy szybkiej edycji: test ???ó? - przy pe?nej wszystko jest OK

no wi?c IPB 2.2.2 jest beznadziejne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
co? si? kaszani przy u?yciu szybkiej odpowiedzi i szybkiej edycji

o tak jak np teraz przy szybkiej edycji: test ???ó? - przy pe?nej wszystko jest OK

no wi?c IPB 2.2.2 jest beznadziejne ;)

E no faktycznie, ale wypadałoby z tym coś zrobić... B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
E no faktycznie, ale wypadałoby z tym coś zrobić... B)

najlepiej napisać do IPB że sobie w kulki k!@%$ lecą ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rangi poprawione, najlepiej byłoby cofnąć się do wcześniejszej wersji IPB z grudnia 06, ale mam nadzieję, że nowa wersja wyjdzie niedługo i problemu nie będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skórke jakąś dać nową - wprawdzie nie ma dużęgo wyboru dla 2.2.x ale zawsze coś się znajdzie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Geo a może by tak jakiegoś usebara PC Centre zrobić? ;) Można by w sygnatrach na innych forach nasz portal reklamowac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mysleliscie moze o dodaniu tapatalka na forum? znacznie latwiej bedzie rzegladac :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...