Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Kornel

Festynka!

Rekomendowane odpowiedzi

a ja to juz w ogole nie wiem o co niektorym chodzi- piszemy sobie- wlasnie forum jest chyba od tego.....a skoro niektorym sie to nie podoba, to po co czytaja?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie to samo mysle....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak oboje jestesmy tego samego zdania, to nie pozostaje nam nic innego jak prowadzic nasza bardzo symatyczna rozmowe- nie przejmujac sie nikim;)))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no chyba wlasnie tak robimy, nie???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli musze decyzje podjac blyskawicznie....zeby potem nie bylo za pozno???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poweidzmy ze masz na to tydzien!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz......wszystko jest uzaleznione od mojego przyjazdu do br. nie wiem czy bede w ten weekend, ale na pewno w nastepny:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oooooo.....no to masz byc i tyle....:-))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak????to moze ty przyjedz do mnie:) u mnie jest wiele fajnych miejsc:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a ja to juz w ogole nie wiem o co niektorym chodzi- piszemy sobie- wlasnie forum jest chyba od tego.....a skoro niektorym sie to nie podoba, to po co czytaja?????

A słownik w domu jest??? Poszukaj forumi zrozumiesz, a jak nie to cosik słaby ten słownik. Po co piszecie na forum, skoro są komunikatory internetowe? Współczucie dla modków - musicie to czytać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nikt nikogo nie zmusza do czytania tego- dlaczego wspolczujesz komus??? i po co to czytasz skoro Cie to nie interesuje????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do modow: ja moduje ten watek wiec jesli nie chcecie do nieczytajcie!

pozdr!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A słownik w domu jest??? Poszukaj forumi zrozumiesz, a jak nie to cosik słaby ten słownik. Po co piszecie na forum, skoro są komunikatory internetowe? Współczucie dla modków - musicie to czytać

To powiedz mi jeszcze co jest takiego strasznego w tym watku, co tak bardzo ich katuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej:) wlasnie nie mam pojecia- co za dziwni ludzie- mnie jak cos nie interesuje to nie czytam a co wazniejsze nie wypowiadam sie na ten temat, ale skoro niektorzy sie nie potrafia opanowac- ja sie nie przejmuje tym:)

pozdrowionka.pa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybaczcie, że się do dyskusji włączam, ale chciałem dać upust swojej... hmm... irytacji? Bo jak mniemam forum jest m.in po to, żeby komunikować się z ludźmi... czy tak? Więc co Ci Coberko do tego, że kulturalni (bo wulgaryzmów nie używają, ani nie zakłócają porządku) ludzi rozmawiają...

Kornelu... dobrze, że nie muszę wszystkiego czytać... Nie chciałoby mi się :-P

A tymczasem witam Festynkę i życzę miłej konwersacji...

Pozdrawiam

P.S. Już nie będę przeszkadzał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zupełności zgadzam się z moim przedmówcą... Nic dodać, nic ując :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

super;) dzieki Dacik- za pozdrowionka- tez cie pozdrawiam- w ogole pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie- no nie wszystkich- tych ktorzy maja zawsze jakies ,,ale'' co do naszych rozmow to nie!!!

widzisz Kornel- fajnie ze ktos nas w koncu poparl:)buziaczki.papa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forum nie służy do komunikacji jako takiej. Forum służy do wymiany wiedzy i poglądów. Administracja forum z kolei winna jest tak kierować rozwojem forum aby zebrane informacje były czytelne dla nowych użytkowników i stanowiły "skarbnicę wiedzy". Sygnały bez przekazu powinny być usuwane.

Ten topic stanowi bardzo cenne źródło wiedzy, a górnolotnosć poglądów tu wymienianych jest niewysłowiona...

Daciku: rozumiem, że mdli Cię na widok postów Cobry. Mnie też, nawet bardzo. Jednak negacja racji drugiej osoby ze względu na to kim ta osoba jest, a nie czy ma słuszność, przypomina debatę sejmową.

"Wybaczcie, że się do dyskusji włączam" - za chodzenie po rynku też przepraszasz? Forum ma charakter PUBLICZNY...

Geo: Czy kiedyś zdarzyło Ci się nie zgodzić z przedmówcami?

Festynko: @->- proszę bardzo (to taki przedpotopowy ASCIIowy kiwatek ;])

http://www.gadu-gadu.pl/download.asp - polecam do komunikacji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Iwanie... Kurtuazji nigdy za wiele!! (to dot. tego "wybaczcie")...

"(...)Forum nie służy do komunikacji jako takiej(...)"... może i nie... ale przecież nikomu (prawie... sorry Cobra) to, jaki charakter ma rozmowa w tym temacie... a zresztą... nie chce sie z nikim spierać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie, ze nie wszyscy sa przeciwni naszym rozmowom- ja wiem ze istnieje takie cos jak gg- uzywam tego caly czas- ale od czasu do czasu zagladam na wasze forum- oddaje na was glosy- a wy mnie nie lubicie;(

dobrze ze nie wszyscy:))))pa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...