festynka 0 Napisano 28 Lipiec 2004 tez sie ciesze, ze wszyscy sie ciesza:)))) dlaczego CZARY??? pozdrowionka.papap Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 29 Lipiec 2004 tez sie ciesze, ze wszyscy sie ciesza:)))) Pewnie, bo jest z czego!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 29 Lipiec 2004 fajnie- ja jestem bardzo pogodna osoba- potrafie sie cieszyc ze wszystkiego- mam nadzieje, ze TY rowniez:))))pappa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 29 Lipiec 2004 yyyyyyyyyyyyy o co chodzi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PUMAzPILY 0 Napisano 30 Lipiec 2004 yyyyyyyyyyyyy o co chodzi?? Witak w klubie Darek!!! Też mój mózg tego nie obejmuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 30 Lipiec 2004 no to tego nie czytaj, problem? chcez abym ci wytlumaczyl??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 30 Lipiec 2004 no to tego nie czytaj, problem?chcez abym ci wytlumaczyl??? przepraszam mamo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 31 Lipiec 2004 no to tego nie czytaj, problem?chcez abym ci wytlumaczyl??? przepraszam mamo... i zeby mi sie to wiecej nie powtorzylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 31 Lipiec 2004 no to tego nie czytaj, problem?chcez abym ci wytlumaczyl??? przepraszam mamo... i zeby mi sie to wiecej nie powtorzylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :evil: Co sie ma nie powtórzyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 31 Lipiec 2004 no to tego nie czytaj, problem?chcez abym ci wytlumaczyl??? przepraszam mamo... i zeby mi sie to wiecej nie powtorzylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :evil: Co sie ma nie powtórzyć? a za co on przeprasza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 31 Lipiec 2004 hello:) niezla pogawedka- szkoda, ze nie moglam w niej uczestniczyc:( ale nastepnym razem juz was nie zawiode- )))) nie przepraszajcie sie juz tyle- tylko napiszcie cos ciekawego:-)))) pozdrowionka i buziaczki dla wszystkich papa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 31 Lipiec 2004 hello:) niezla pogawedka- szkoda, ze nie moglam w niej uczestniczyc:( ale nastepnym razem juz was nie zawiode- )))) nie przepraszajcie sie juz tyle- tylko napiszcie cos ciekawego:-)))) pozdrowionka i buziaczki dla wszystkich papa alez mozesz w nij uczestniczyc bo ona sie jeszcze nie skonczyla, Na forum zawsze mozna sie do rozmowy uczestniczyc a ta juz od kilku dni sie odbywa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 31 Lipiec 2004 jasne- teraz juz bede uczestniczyla= widze ze wszystkie wiadomosci sa z dzis - szkoda ze mnie nie bylo wczesniej- ale wolalam polezec na plazy i poopalac sie ))))- bo to jest cos co lubie najbardziej:))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 31 Lipiec 2004 ale wolalam polezec na plazy i poopalac sie ))))- )) lllleeee, echhhhhh, feeeeeeeee, bleeeeeee!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 31 Lipiec 2004 nie lubisz sloneczka????dlaczego???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 31 Lipiec 2004 nie lubisz sloneczka????dlaczego???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 31 Lipiec 2004 nie lubi marnowac bezproduktwnie czasu!!!!!!! Ja sie opalac to chociaz czytac w tym czasie.........a sloneczko najbardziej lubie akrtywnie: rolki, orwe, winsurfing, plywanie, itp!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 31 Lipiec 2004 zgadzam sie z Toba:) tez lubie aktywnie spedzac czas- ale wiesz jak to jest- lubie byc opalona - a nie lubie miec na sobie potem 10000 bialych paskow:)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 31 Lipiec 2004 czyli opalamy sie nago??? Powidz gdzie i kiedy!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 31 Lipiec 2004 najchetniej bym to zrobila;) teraz bylam z rodzinka- wiec nici z tego- ale dlaczego nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 31 Lipiec 2004 ale dlaczego nie bede tam napewno!!!!!! Wezme aparat fot....najlepiej jakies ustronne miejsce....... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 1 Sierpień 2004 no to tego nie czytaj, problem?chcez abym ci wytlumaczyl??? przepraszam mamo... i zeby mi sie to wiecej nie powtorzylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :evil: Co sie ma nie powtórzyć? a za co on przeprasza? bo czytałem ten topic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 1 Sierpień 2004 bo czytałem ten topic wlasnie.....!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 2 Sierpień 2004 Tak z ciekwaosci bardzo chetnie bym sie dowiedzial kto zamknal ten temat i z jakiej przyczyny??? I czemu rozmowa o "dupie-maryni" nie moze sie odbywac na tym forum??? pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PUMAzPILY 0 Napisano 2 Sierpień 2004 no to tego nie czytaj, problem?chcez abym ci wytlumaczyl??? Jest takie coś jak Gadu-gadu i tam nie wszyscy to muszą czytać, a tłumaczyć możesz do woli i kurna chata gdzie są modki ( Without You KoRnel) i zamknąć temata i srogo ukierunkowywać naszych gadaczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi