festynka 0 Napisano 21 Sierpień 2004 no nie moze tylko na pewno:) kiedys sie o tym przekonasz:)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 31 Sierpień 2004 cze:) kornel gdzie Ty sie podziewasz>>????? spisz jeszcze>>>>??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 1 Wrzesień 2004 dzieki ze nie spisz- i za to co dzis zrobiles:))jestem Ci bardzo wdzieczna:) ogromny buziak:)pa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 17 Wrzesień 2004 to co siez toba dzieje? jestes??? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 22 Wrzesień 2004 juuuuuuuuuuuuuz jestem:) strasznie dlugo to trwalo- I hate BT!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 22 Wrzesień 2004 bt- bittorrent?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 22 Wrzesień 2004 nie:)))- BT- to British Telecom:((((- koszmarna firma.....na Internet czekalam poltora tygodnia;((((( ale juz jestem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 22 Wrzesień 2004 fanie...bo ja sie matwilem co z toba.....myslem ze mowilas ze masz miec net nastepnego dnia czy cos takiego, kiedy wyjezdzalem.....nie widzialem cie na gg.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 22 Wrzesień 2004 no ....tak....ale to nie znaczy ze nie mogles sie odezwac w jakis inny sposob:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 22 Wrzesień 2004 jak? napisalem na gg..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 22 Wrzesień 2004 no ale jest cos takiego jak smsy......zapomniales???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 22 Wrzesień 2004 SMS? Siedem Małych Szóstek? No wlasnie zapomnialem o tym..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 22 Wrzesień 2004 nie znalam tego skrotu....jak wielu z reszta- ale skroty to tylko Twoja specjalnosc- szkoda, ze mas taka krotka pamiec,.... myslalam ze zapomnilales o mnie calkowicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 22 Wrzesień 2004 tak to przynajmiej wygladalo:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 22 Wrzesień 2004 aha............. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 22 Wrzesień 2004 wyczerpujaca odpowiedz- jak zwykle z reszta!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 30 Wrzesień 2004 Gdzie ty sie znowu podziewasz????odezwij sie czasem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 12 Październik 2004 czesc:) gdzie |Ty sie podziewasz????Zyjesz w ogole????daj w koncu jakis znak;))))pozdrowionka i buzicaki- dla wszystkich;)papa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
festynka 0 Napisano 27 Październik 2004 haloooo;(((( odezwij sie w koncu:((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 27 Październik 2004 ludzie!! czy to jest normalne?? jak ja napisalem 4 posty(a nie wiedzialem jeszcze wtedy ze mozna uzywac opcji zmien)na poważny temat to wszyscy na mnie naskoczyli i zaczeli mi wciskac ze robie to tylko aby nabic sobie troche postów. ale jakoś tu to nikt nie protestuje. jak chcecie gadac o pierdółkach to pogadajcie przez gg a nie... pozdrawiam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 27 Październik 2004 qba nie denerwuj się, to jest dział nie na temat! ludzie gadaja o czym chca i ile chcą . W innych działach natomiast miło by było żeby panował porządek i ludzie ktorzy beda używali opcji szukaj krew nie zalewała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 27 Październik 2004 ludzie!! czy to jest normalne?? jak ja napisalem 4 posty(a nie wiedzialem jeszcze wtedy ze mozna uzywac opcji zmien)na poważny temat to wszyscy na mnie naskoczyli i zaczeli mi wciskac ze robie to tylko aby nabic sobie troche postów. ale jakoś tu to nikt nie protestuje. jak chcecie gadac o pierdółkach to pogadajcie przez gg a nie...pozdrawiam:) w pełni się z Tobą zgadzam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PUMAzPILY 0 Napisano 28 Październik 2004 Jeśli Qba chcesz znać moje zdanie to looknij klika rozdziałów wstecz w tym (festynka) temacie. A jeżeli nie chce Ci się to od razu powiem, że IMHO jest to niedopuszczalne :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi