Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Kornel

Festynka!

Rekomendowane odpowiedzi

no nie moze tylko na pewno:) kiedys sie o tym przekonasz:))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cze:) kornel gdzie Ty sie podziewasz>>????? spisz jeszcze>>>>???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki ze nie spisz- i za to co dzis zrobiles:))jestem Ci bardzo wdzieczna:) ogromny buziak:)pa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to co siez toba dzieje? jestes??? 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juuuuuuuuuuuuuz jestem:) strasznie dlugo to trwalo- I hate BT!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie:)))- BT- to British Telecom:((((- koszmarna firma.....na Internet czekalam poltora tygodnia;(((((

ale juz jestem:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fanie...bo ja sie matwilem co z toba.....myslem ze mowilas ze masz miec net nastepnego dnia czy cos takiego, kiedy wyjezdzalem.....nie widzialem cie na gg....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ....tak....ale to nie znaczy ze nie mogles sie odezwac w jakis inny sposob:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SMS? Siedem Małych Szóstek?

No wlasnie zapomnialem o tym.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie znalam tego skrotu....jak wielu z reszta- ale skroty to tylko Twoja specjalnosc-

szkoda, ze mas taka krotka pamiec,.... myslalam ze zapomnilales o mnie calkowicie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc:) gdzie |Ty sie podziewasz????Zyjesz w ogole????daj w koncu jakis znak;))))pozdrowionka i buzicaki- dla wszystkich;)papa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie!! czy to jest normalne?? jak ja napisalem 4 posty(a nie wiedzialem jeszcze wtedy ze mozna uzywac opcji zmien)na poważny temat to wszyscy na mnie naskoczyli i zaczeli mi wciskac ze robie to tylko aby nabic sobie troche postów. ale jakoś tu to nikt nie protestuje. jak chcecie gadac o pierdółkach to pogadajcie przez gg a nie...

pozdrawiam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qba nie denerwuj się, to jest dział nie na temat! ludzie gadaja o czym chca i ile chcą :). W innych działach natomiast miło by było żeby panował porządek i ludzie ktorzy beda używali opcji szukaj krew nie zalewała :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ludzie!! czy to jest normalne?? jak ja napisalem 4 posty(a nie wiedzialem jeszcze wtedy ze mozna uzywac opcji zmien)na poważny temat to wszyscy na mnie naskoczyli i zaczeli mi wciskac ze robie to tylko aby nabic sobie troche postów. ale jakoś tu to nikt nie protestuje. jak chcecie gadac o pierdółkach to pogadajcie przez gg a nie...

pozdrawiam:)

w pełni się z Tobą zgadzam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli Qba chcesz znać moje zdanie to looknij klika rozdziałów wstecz w tym (festynka) temacie. A jeżeli nie chce Ci się to od razu powiem, że IMHO jest to niedopuszczalne :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...