Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Geo

Witam wszystkich!

Rekomendowane odpowiedzi

Geo: dużo masz do powiedzenia... Bardzo wiele przeciwstawiłeś moim słowom.

PS - Geo: mógłbym przytoczyć (za Twoim przykładem) cytat z rozmowy prowadzonej poprzez gg, który potwierdziłby moje zarzuty. Jednak nie zacytuję tych słów, gdyż sam Cię potępiłem za takie działanie (cytowanie na forum prywatnych rozmów)...  

Być może popełniłem błąd rozciągając to na innych redaktorów, być może traktowałeś tak i mamiłeś tylko mnie (na wieść o czym moje serce doznałoby ukojenia - innych to ominęło).

Jeśli nie potrafisz odpowiedzieć inaczej niż "cicho badź" to, zaiste, możesz czuć się tryumfatorem :)

Twój zastępca nawet tyle nie potrafi...

Życzę sukcesów!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ech... michasiek - siedź już cicho...  :?  :|  :cry:  

Co do awansów: po długim namyśle doszedłem do wniosku, iż dwie osoby zajmą Twe miejsce: Dacik i Sammy.

Holender, awansuję nic nie robiąc :D

Tak się panowie politycy robi karierę :P

Co do reszty postów, to widzę, żę spośród wypowiadających się na poziomie są jedynie teksty Michala [przede wszystkim] i Gea - reszta to czcza gadanina i bezsensowne glupie zarzuty, które może lepiej zakończcie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
spośród wypowiadających się na poziomie są jedynie teksty Michala [przede wszystkim] i Gea

Nie zapominaj o sobie! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czcza gadanina Michała zaczyna mnie denerwować (nie, nie zaczyna - ona mnie strasznie denerwuje)... Ciekaw jestem, któż otworzył na nowo ten temat...

Widzisz Sammy... przez Tobą widać świetlana przyszłość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha - zaraz Michał napisze - świetlana przyszłość w beznadziejnym serwisie rządzonym przez despotycznego mnie nie znającego litości nad biednym Michałem...

(wersja ocenzurowana)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha - dzięki Michale za wywalenie Twoich postów... Widać nie chcesz mieć z nami nic wspólnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Geo - przeszedłeś na styl swej redakcyjnej maskotki? To Twoja gadanina (w kilku ostatnich postach) stała się czcza, bo nie jest poparta niczym... Kiedy nie potrafi się na coś odpowiedzieć (lub odpowiedź wymagałaby przyznania racji rozmówcy) lepiej to przemilczeć, lub rzucić błoskotliwe "siedź cicho", czy też nie uzasadniając niczym swej "wypowiedzi" orzec, że rozmówca "czczo" prawi, prawda?

Każdą dyskusję można przerwać (i zyskać przychylnośc publiki, bo publika jaka jest, każdy widzi (nie cała, lecz jej większość), rzucając "głupiś", "śmierdzisz" (jakie to wyrafinowane!), "na twoim miejscu bym się nie odzywał", "mam dość twej czczej gadaniny", "zamknij się". Jednak nawet A. Lepper z tego ostatnimi czasy wyrósł... Ale cóż - nie od wszystkich można wymagać jego poziomu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok - napiszę offline kolejny wywód - nie ma problemu. Nie będę marnował impulsów - gdybym miał stałe już dawno bym napisał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie zapominaj o sobie! :)

Ja jestem niewypowiedzianie wręcz skromny :D 8)

Ciekaw jestem, któż otworzył na nowo ten temat... Widzisz Sammy... przez Tobą widać świetlana przyszłość.

Ilekroć go tu spotykam jest on otwarty, więc doprawdy nie wiem co powiedzieć.

Racja, Geo, takiej kariery nie robiłem odkąd mielismy na GP Drugą Kłótnię Światową, w wyniku której o mało nie wyleciałem z redakcji :P Ale tak poważnie, to raczej myślę o Trzeciej Kłótni Światowej kiedy Wasz Sammy dzielnie bronił się w okopach i nie dopuścił wrogów Rzeszy [eeeee chyba mi się strony pomyliły] do zajęcia strategicznych pozycji i doprowadzenia do totalnej izolacji GP na arenie międzynarodowej. Nasz wódz grzmiał podówczas z mównicy, co nas do tego stopnia podbudowało, że mając jedynie trzy granaty i snajperkę na 10 wojaków obroniliśmy się przed atakiem setek wojsk nieprzyjaciela. Za bohaterskie działania zostałem odznaczony Krzyżem Kawalerskim Orderu Odrodzenia DżiPi, który z radością noszę na piersi w trakcie każdej uroczystości GamePubowo-patriotycznej. ;)

Hmmm - chciałem rozluźnić atmosferę - udało mi się??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaa - a jeśli nie pomogło, to weźcie sobie nifuroksazyd :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D :) :P Sammy :P :) :D

Temat był zamknięty - Geo go zamknął po napisaniu swego posta (Dacik o to prosił)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jakim cudem się otworzył??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy mam zamiar coś napisać to nic mnie nie powstrzyma :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne niektórych zaskoczę swoją decyzją. Pragnę od razu podkreślić, że pisząc to co napisałem niegdy nie byłem tak poważny...

Przyznaję rację Michałowi, zgadzając się z zarzutami, jakie przypisał do mojej nieskromnej osoby. Pragnę przeprosić wszystkich za to, że dałem się wciągnąć w tę dyskusję - w szczególności zaś tych, którzy stając w mojej obronie zostali potępieni przez Michała. Chcę również przeprosić wszystkich, których obraziły słowa zamieszczone na stronie głównej. Do grupy osób, którym w szczególności należą się przeprosiny należy oczywiście Michał - przepraszam, że zakwestionowałem jego decyzję (tym samym wdrożyłem w życie "3 typ przedsiębiorstwa"). Przepraszam również za to, iż byłem nie w porządku wobec niego, rządząc się i wywższając ponad jego osobą. Chcę przeprosić za to, że maniłem go spiskowymi teoriami o NASZYM serwisie, który tak naprawdę był pomnikiem mojej egoistycznej osoby, który pracą Bogu ducha winnych ludzi pragnąłęm postawić i pielęgnować. Przerpaszam go równiez za wszystko, co nie zostalo poruszone w tej dyskusji, a co jest przywarą mojej "osoby". Mam nadzieję, że na tym w końcu nasza polemika się zakończy. Michał - miałeś 100% racji. Nie dziwię się, że powiedziałeś, iż Twoje nazwisko więcej nie przylgnie do tej strony (a tym samym usunąłeś wszystkie swoje posty). Jeszcze raz sorry...

Jeśli choć jedna osoba ma podobne zarzuty wobec mojej osoby, będzie to oznaką, że nie nadaje się na piastowanie mojego "stanowiska" - w związku z tym kolejny sygnał, będący dowodem mojej trywialnej i egotycznej natury oznacza moją rezygnację.

To tyle co miałem do powiedzenia!

Aha - w najbliższym czasie spora część postów (lub tematów) zostanie usunięta w związku z wywaleniem swoich słów przez Michaśka. Nastąpi to z racji poważnego naruszenia porządku na Forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha - niestety, Michał nie ma archiwum GG. Na całe szczęście jednak ja je mam i mogę Wam udowodnić moją winę... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twoje słowa są poważne - może i tak, ale czy szczere i pozbawione cynizmu? (pytanie retoryczne)

Decyzje odejścia z redakcji i odizolowania się od com+ miały zgoła inne źródła. W wypadku tej drugiej nie chodzi o Ciebie Geo, tylko o "drugi stołek complusa"...

Posty usunąłem pod wpływem impulsu... Jeślibyś dysponował kopią bazy danych...

"stając w mojej obronie zostali potępieni przez Michała" - nie za to, że Ciebie bronili (bronił raczej...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety - jutro 80% Forum zostanie usunięte... Dlaczego - można się domyśleć :cry:

Nie rozumiem co znaczy drugi stołek Com+.

P.S. To co napisałem w żaden sposób nie jest ironiczne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie rozumiem co znaczy drugi stołek Com+.  

tzn. puszek-łasuszek, redakcyjna maskotka (nie mylić z gumową lalą), światły z-ca zdmina, król języka polskiego i wszystkiech inteligentów - Mac we własnej ponadludzkiej osobie :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha - nie skomentuje tego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu cały ten wątek nie jest jeszcze zamknięty. Jego kontynuowanie nie jest chyba konieczne :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już jest...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...