Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Geo

Witam wszystkich!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich użytkowników naszego serwisu! Zachęcam do regularnego odwiedzania i aktywnego działania w serwisie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, to w waszej kwestii leży aby to forum się rozwinęło! Ja mogę tylko dodać, że też się postaram....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby tylko na forum nie trafili ludzie znający język polski jedynie z legend... ;]

A poza tym życze wszystkim (rownież i sobie, choć zbyt dużo nie bede się udzielał) milego postowania ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie martw się jiker - nie trafią, a nawet jak tu zajrzą i będą rozrabiać, to się to źle dla nich skończy - precz z analfabetami :wink: !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witojcie :D

Obiecuję się udzielać(jakem leń!).

jiker:

Ważniejsze żeby mieć o czym pisać, niż żeby umieć pisać(ta zasada nie sprawdza się jedynie w "gazetkach parafialnych"...wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :P).

Geo:

Ja być Kali i ja rozrabiać, ale Ty mnie nie wyrzucać prawda? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ważniejsze żeby mieć o czym pisać, niż żeby umieć pisać(ta zasada nie sprawdza się jedynie w "gazetkach parafialnych"...wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :P)

oj, bo sie zdenerwuje, bardzo sie zdenerwuje (a tak miedzy nami, wlasnie czytam numer z moimi artykulami, nie jest zle :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem dziś w Empiku i gazetki parafialnej nie widziałem :wink: . Szkoda, że nie mogłem jej kupić i poczytać Twoich artykułów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak sie nazywa ta wasza "gazetka parafialna"? regionalne to to, czy ogólnopolskie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu jiker czepia się tak do tego polskiego? Moja laska studiuje filologię polską i ma mniejszego bzika na tym punkcie...:]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdybys byl moderatorem na forum strony http://emu.makii.pl to tez bylbys wyczulony na takiego typu sprawy ;]

srekal34: pismo zwie sie GBmore, jest poswiecone przenosnym konsolkom typu GameBoy Advance i jest jak najbardziej ogolnopolskie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jiker:

Nie chwal sie tak błagam i won z tymi reklamami :P

ciekawostka: to jedyne czasopismo wydawane w rolkach...dla prenumeratorów dodają wieszak...skąd to znacie? Z WC(i nie chodzi o chłodzenie :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez ja sie nie chwale, tylko odpowiadam na pytania dotyczace mojej osoby :)

a ciekawostki nie skomentuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie obrażaj się - sam się śmiałeś gdy to wymyśliłem :P

lepiej się weź za "konsole" żeby tych dziwaków też tu ściągnąć. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bow: jak widze takie strony to leze..............

Wow: ale stary przeciez nie mozesz tak mowic - strona jest calkiem okej.............owszem troche niedopracowana ale to poczatki!!!!! wez to pod uwage stary!!!!

Bow: cha! tworcy powinni sie bardziej postarac - bledy w logowaniu?!??! toz to podstawa - nie ma prawa bytu!!! poza tym s..... mnie bierze jak widze niebieski kolor!!!

Wow: jak to!?!? to bardzo mily kolor.........naprawde fajnie sie na niego patrzy......i przede wszystkim nie przeszkadza w czytaniu!!!!

Bow: newsy sa takie sobie stronka ma powaznego konkurenta sirius.pl!!!! beda sie musieli postarac jak chca w ogole ZAISTNIEC!!!! a srekal musi sobie wyrobic pisownie bo wali stylistyczne ze u mnie w budzie by same paly dostawal!!!!

Wow: stary ile oni sa na necie!? kilka dni!!! daj im czas wierze w nich!!!!! srekal nie martw sie jeszcze sie wyrobisz!!!! chlopaki odwaliliscie KAWAL WSPANIALEJ ROBOTY!!!!! trzymac tak dalej!!!!!

BowWow: Gratuluję "zaistnienia"! Czekam na rychłe postępy i..............oczywiscie nowinki ze świata komputerów!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BowWow:

Dzięki za konstruktywną krytykę/pochwały dla Was obu...a myślałem, że to ja mam schizy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, postaram się bardziej uważać na newsy, ok? Sirius.pl ma być naszym konkurentem? Przecież to przede wszystkim sklep, newsów wcale nie ma tak dużo....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gdybys byl moderatorem na forum strony http://xxx.xxxxx.xx to tez bylbys wyczulony na takiego typu sprawy ;]

Zgadzam się z resztą, nie chwal się :P .

Dzięki BowWow za konstruktywne opinie, swoją drogą srekal nie jest taki zły... Popracuje nad nim...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh. To mój pierwszy post na tej stronie. Widzę, że cieszycie się razem ze mną!!!

Stronka jest wypasiona, ale jeszcze czegoś brakuje. Gratuluję Ci Geo za wspaniałą koncepcję i wykonanie (to Twoje dziecko!). Myślę, że w miarę czasu stronka nabierze prestiżu i będzie częściej odwiedzana (aktualnie tylko 6000 odwiedzin 8O ).

Wszystkim redaktorom życzę miłej i owocnej pracy, a także sukcesów na arenie świata wirtualnego!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy na forum!

Jednak zauważ, że strona ma dopiero 4-5 dni, wiec 6000 odwiedzin to i tak dobrze. A jeszcze jej nigdzie nie reklamowaliśmy poza gg....bo nie ma jeszcze wszystkich artów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jednak zauważ, że strona ma dopiero 4-5 dni, wiec 6000 odwiedzin to i tak dobrze.

Własnie o to mi chodziło, nie widzisz tej emotikony.

Jak ja bym miał tyle odwiedzin... Stary to ja normalnie skakam z radości i samouwielbienia!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pora zająć się reklama na masową skalę - potrzebujemy około 10000 odsłon dziennie... Da się to zrobić, tylko musimy wymyśleć jakiś sposób na tanią (lub bezpłatną) forme informowania o naszej stronie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

możemy zhakować wp i walnąć tam taki wielki szpanersi baner na te forum :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak sobie patrzę w metatagi... mało coś informacji w nich... zresztą jak się wpiszę w google "complus" lub "com+" to nie ma strony na pierwszej stronie wyników ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIE MA?! :evil:

kto się zajmował promocją w wyszukiwarkach?! :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak znam życie, to twórca strony, a za stosunki z wyszukiwarkami [ :mrgreen: ] odpowiada peerostwo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...