Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
PUMAzPILY

Kabareton PC Café - Śmieszne SMS-y

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie

PS. Proszę o opinię zwięzłe(jeżeli takie są i są potrzebne, niezbędne)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie tu duża porcję smsów.Ja osobiście ich nei wysyłam. Ale może komuś się przydadzą. :D

Uwaga!! W tej chwili Twoj mozg zostanie zoptymalizowany do wydajniejszej pracy!! prosze czekac... .... .... .... wynik Mozgu nie znaleziono!

UWAGA!!! Ten telefon zostanie zniszczony za 5 ... 4 ... 3 ... 2 ... 1 ...

** * *** ***** ** ** ** * *** ******* ** ** ** *** *** *** * ** **** Co??? Nie wiesz co sie stało? Telefon Ci sniezy!!!

Od Operatora Sieci: Limit Twoich darmowych minut został przekazany na cel charytatywny. DZIęKUJEMY!

Twoj telefon komorkowy wykonał nieplanowana operacje w adresie x00v8 w module mobile.vxd Wcisnij CTRL+ALT+DEL aby zrestartować!

Otwierajac tego smsa wprowadziles wlasnie wirusa do swojego telefonu. W ciagu 5 minut zostanie wykasowana twoja ksiazka pamieci.

Dziekujemy za skorzystanie z usługi: "POBUDKA SMS-EM O 6.00 RANO" Tylko szybciutko... szybciutko... (...bo juz 8.00)

Chcesz przeczytać tego SMS-a to przewijaj... dalej... dalej... dalej... dalej... dalej... dalej... dalej... dalej... dalej... dalej... dalej... dalej... dalej... dalej... dalej... dalej... dalej... dalej... dalej... widze ze nie masz nic do roboty skoro masz czas bawić sie komorka!

Message Error: Sms ktory został do ciebie przesłany był zbyt duzy aby wyswietlić go na twoim małym telefonie... Kup sobie wiekszy!!!

W zwiazku z nowelizacja Kodeksu Pracy dotyczaca przerwy na odpoczynek, Twoj telefon komorkowy bedziemy wyłaczać na 30 minut co 4 godziny.

PSTRYK bzzzzszszszszszsz szszszszszszszsz szszszszszszszszszsz szszszszszszszszsz PSTRYK Własnie odkurzylismy twoj telefon! /PTK Idea Centertel

KONSTANTYNOPOLITANECZKA.... Jezeli w ciagu 20 sekund nie podasz dłuzszego słowa w jezyku polskim to wyłaczymy Ci telefon!!!

m m m m ma ma ma ma ma ma ma mam mam mam mama mama mama mama mama mama .. no co sie dziwisz, Twoj telefon uczy sie mowić!!!

W zwiazku z restrukturyzacja przeplywu informacji prosimy o 3-krotne pukniecie w wyswietlacz telefonu celem potwierdzenia otrzymania tego smsa. Dziekujemy

Chciałem Ci wysłać Sms-ka, ale sie rozmysliłem tak wiec masz spokoj...

Nie bede z toba konwersowac, poniewaz egzystujesz w brodziku intelektualnym, ktory koliduje z moimi imperatywami, a poza tym nie rozumiesz idei koncepcji zalozen.

Ideologia Twojej mentalnosci nie obliguje mnie do prowadzenia z Toba merytorycznej konwersacji!

Zgubilem gdzies numer mojej komorki. Mozesz mi go przypomniec ?

Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

Czy wiesz kto cie kocha? Czy wiesz kto Cie zna? Czy wiesz kto sie czesto do twego policzka przytula? Tak Tak. To ja.......... TWOJA KOMÓRKA!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawiodłem się na Tobie...Myślałem że ponabijam pare postów :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybacz za ten karygodny czyn. Już się to więcej nie powtórzy (w tym temacie). A czy teraz ponabijać nie możesz?szczerze mówiąc Twój ostatni post można potraktować już za nabicie,tak samo teraz mój. Ale tak w tym świecie jest. Gdyby usunąć z forum wszystkie ponabijane posty,zostałyby same pustki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cobra, dostajesz indywidualne ostrzeżenie. Za nabijanie postów oraz newsów, bez znajomości zasad.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Cobra, dostajesz indywidualne ostrzeżenie.

Ałaaaaaa Nie tak mocno bo mnie dupa szczypie :wink:

Za nabijanie postów oraz newsów, bez znajomości zasad.

Zasady już poznałem, ale nie znalazłem regulaminu że nie można postów nabijać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jedno tak mi się teraz przypomniało jak zobaczyłem ile tematów pozakładali: Geo i tygrysek i nie dostali upomnienia. I to nie jest nabijanie postów :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest w regulaminie fragment mówiący o tym, że należy powstrzymać się od pisania postów nie wnoszących niczego do dyskusji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest w regulaminie fragment mówiący o tym, że należy powstrzymać się od pisania postów nie wnoszących niczego do dyskusji.

Żadko mi się to zdarza, a już napewno rzadziej od Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontynuujmy temat

:arrow: Jak się nazywa córka pana Kupagi - Kupagówna. A córka pana Jajemgi? - Jajemgówna - Smacznego!

:arrow: Od Operatora Sieci: Limit Twoich darmowych minut został przekazany na cel charytatywny. DZIęKUJEMY!

:arrow: UWAGA!!! Zginęła mi żona!!! Kto ją znajdzie dostanie po ryju!!!

:arrow: Superkonkurs z nagrodami !!! ######## - zdrap tutaj i zobacz co wygrałeś !!!

:arrow: Ważna informacja!!! Po krótkiej naradzie i obejrzeniu Twojego zdjęcia nasza komisja uznała, że masz łeb jak koń! Z tego powodu pragniemy poinformować, że możesz srać na ulicy!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@@@@@@@@@@@@

@@@@@@@@@@@@

@@@@@@@@@@@@

@@@@@@@@@@@@

co się gapisz małpy

niewidziałeś??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...