Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
PUMAzPILY

Tapetki

Rekomendowane odpowiedzi

Czy zrobicie jakąś noową tapetkę z pcc, bo portal to już nie jest complus???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobimy, zrobimy... Z tego, co wiem Daniel już pracuje nad jedną. Ja może w wakacje też coś naskrobie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam tylko prośbę: może być tak jak z complusa ładny krajobraz ale czemu skopiowany i lekko obrobiony????Bo tak sobie ściągnąłem i przeglądam, patrzę u mnie w dział tapetki atu ta sama bez ramki i dodatku - complus.cxc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam tylko prośbę: może być tak jak z complusa ładny krajobraz ale czemu skopiowany i lekko obrobiony????Bo tak sobie ściągnąłem i przeglądam, patrzę u mnie w dział tapetki atu ta sama bez ramki i dodatku - complus.cxc
Znaczy się, że zrobisz, dzielny fotografie, kilka fotek na tapety pcc? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej ciężko będzie jechać na drugi koniec świata w celu zrobienia zdjęcia... Może uda się załatwić od jakiegoś fotografa parę fotek, ale na razie nie mam na to czasu :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Raczej ciężko będzie jechać na drugi koniec świata w celu zrobienia zdjęcia...

a po coz jechac na drugi koniec swiata, gdy w Polsce mozna znalezc tak duzo pieknych (i urozmaiconych!) krajobrazow? Np. wychodzisz z domku (kiedys trzeba! a nie tylko komp i komp), kierujesz sie w strone znanego, zoltego bloczku, widzisz sliczne inaczej, strasznie smieszne grafiti (czy jak to pokractwo sie zwie) robisz kilka fotek z ekstremalnych pozycji (np. spadajac z dachu tego pieknego, zoltego bloczku lub lecac w powietrzu po uderzeniu rozpedzonego facika typu 126p ;)), zapuszczasz cudownego Painta, dokonujesz wrecz kosmicznej obrobki zdjec pieknego, zoltego bloczku z pieknymi inaczej grafiti i włala - tapetki az paluszki lizac, ewentualnie szkielka okularkow ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Raczej ciężko będzie jechać na drugi koniec świata w celu zrobienia zdjęcia...

a po coz jechac na drugi koniec swiata, gdy w Polsce mozna znalezc tak duzo pieknych (i urozmaiconych!) krajobrazow? Np. wychodzisz z domku (kiedys trzeba! a nie tylko komp i komp), kierujesz sie w strone znanego, zoltego bloczku, widzisz sliczne inaczej, strasznie smieszne grafiti (czy jak to pokractwo sie zwie) robisz kilka fotek z ekstremalnych pozycji (np. spadajac z dachu tego pieknego, zoltego bloczku lub lecac w powietrzu po uderzeniu rozpedzonego facika typu 126p ;)), zapuszczasz cudownego Painta, dokonujesz wrecz kosmicznej obrobki zdjec pieknego, zoltego bloczku z pieknymi inaczej grafiti i włala - tapetki az paluszki lizac, ewentualnie szkielka okularkow ;].

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Znaczy się, że zrobisz, dzielny fotografie, kilka fotek na tapety pcc? ;]

A mógłbym zrobić ale czekam aż Geo odpowie na mój artykuł co już mu chyba 5 razy wysyłam :wink:

Iwan: ale Ty jesteś w humorze :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ktoś szuka ,,łowcę" żóltych bloczków, ja mogłabym poświęcić się wychodząc na sloneczko. Zobaczymy jak moja kamerka spisuje się w terenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm... Nowa tapetka powstała... Sam ją zrobiłem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jupi...

Żółty bloczek jest brzydki :( Wolę różowy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...