PUMAzPILY 0 Napisano 16 Czerwiec 2004 Warning: move_uploaded_file(./modules/Forums/images/avatars/157565625240cfed931fbe4.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/geo1/public_html/includes/usercp_avatar.php on line 264 Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/php59jOBn' to './modules/Forums/images/avatars/157565625240cfed931fbe4.jpg' in /home/geo1/public_html/includes/usercp_avatar.php on line 264 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 16 Czerwiec 2004 Dzięki :!: Wyskoczyło to przy konfiguracji porofilu na Forum, czy w Twoim koncie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 16 Czerwiec 2004 Dzięki :!: Wyskoczyło to przy konfiguracji porofilu na Forum, czy w Twoim koncie :?: Na profilu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 16 Czerwiec 2004 Aha, a wyskakuje to na jednej konkretnej przeglądarce internetowej, czy na kilku :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 17 Czerwiec 2004 Aha, a wyskakuje to na jednej konkretnej przeglądarce internetowej, czy na kilku :?: Na IE, bo na innych nie próbowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel 0 Napisano 17 Czerwiec 2004 U mnie to samo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 17 Czerwiec 2004 Geo: wielka prośba Napraw bo nie umiem wytrzymać jak widzę ten krzyżyk zamiast avatara. PS: Zrób sobie parę minu przerwy w tych swoich prywatnych sprawach i podziałąj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 17 Czerwiec 2004 Geo: wielka prośba Napraw bo nie umiem wytrzymać jak widzę ten krzyżyk zamiast avatara. PS: Zrób sobie parę minu przerwy w tych swoich prywatnych sprawach i podziałąj. Zawsze można zamknąc oczy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 17 Czerwiec 2004 Chciałbym zająć się prywatnymi sprawami... Jak chcecie, napiszcie mi na PW, co mam Wam poustawiać (na pewno szybciej się doczekacie niż na moje kopanie w plikach...). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dulcynea 0 Napisano 1 Lipiec 2004 Avatary wybrane z galerii działają. Więc jeżeli Twoje oczy nei mogą znieść krzyżyka, wejdź do opcji profil,pokaż galerię, no i wybierz to co Ci pasuje. Posiadasz duży wybór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 22 Lipiec 2004 OK Dzięki Dulcynea - to podziałało i nawet ta galeria nie taka najuboższa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 8 Sierpień 2004 Sporo czasu ją przygotowywałem Może w przyszłości nieco ją uaktualnimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 9 Sierpień 2004 Sporo czasu ją przygotowywałem Może w przyszłości nieco ją uaktualnimy nie będzie takiej potrzeby, gdy problem naprawisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 13 Sierpień 2004 Naprawa nastąpi wraz z wprowadzaniem dość sporych zmian na forum, czyli niestety nie szybciej niż za 2 tygodnie Tymczasem wyłącze tą opcje, żeby inni się nie bulwersowali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 8 Czerwiec 2006 Uwaga przypominam że jeśli chodzi o sygnaturki to nie mogą one zawierać więcej niż 10 wierszy a wszelkie butonny itd niemogą ważyć łącznie więcej niż 25KB. Wybrańcami zajmą się moderatorzy Informuję też że od dziś Wasz avatar może być wielkości 120 x 120 i ważyć 10KB max Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 9 Czerwiec 2006 niemogą ważyć łącznie więcej niż 25KB. <nieśmiało proponuje zwiększenia maksymalnej wagi do 30KB> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 9 Czerwiec 2006 Niestety to już max, więcej wynegocjonować mi się nie udało, ale może spróbuje jeszcze(a jak sie nie uda to bedziesz musial zmienić kapke sygnaturke) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach