red100 2 Zgłoś Napisano 15 Czerwiec 2020 Dzień dobry, czy posiada ktoś z was jakieś informacje dotyczące wpływu rodzai CMS'ów na pozycjonowanie stron? Mogą być też jakieś informacje dotyczące tego, że pisanie strony w "czystym kodzie" daje lepsze rezultaty niż używanie CMS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elion 1 Zgłoś Napisano 15 Czerwiec 2020 (edytowane) Mogę powiedzieć tylko z własnego doświadczenia, że nie zauważyłem wpływu rodzaju CMSa na pozycjonowanie. Ale zauważyłem korelację czystości kodu do pozycji, im mniej tym lepiej - tak więc jesli strona ma wygladac profesjonalnie i jeśli nie masz doświadczenia w pozycjonowaniu oraz w tworzeniu stron www, dobrze jest to oddać w ręce zewnętrznej firmy. Obecnie coraz popularniejszy staje się Drupal: https://drupalworks.pl/ I w sumie nic dziwnego bo jest wspierany przez wielu programistów na swiecie. Edytowane 15 Czerwiec 2020 przez Elion Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach