92damian 0 Zgłoś Napisano 18 Styczeń 2020 poleci ktoś zestawik do 5tys zł?? w sumie zastanawiam sie miedzy komputerem stacjonarnym a laptopem jak myślicie co będzię lepszą opcją do grania laptop czy stacjonarny komputer?? co do stacjonarnego prosiłbym o zestawik do 5tys pozdrawiam też czym najbardziej sie kierować,procesorem,karta,czy ram??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ryszard33334 0 Zgłoś Napisano 22 Styczeń 2020 Ja swój komputer kupiłem jakieś dwa tygodnie temu.Jak na razie to chodzi po prostu idealnie. __________________________________________________________ pozycjonowanie w Niemczech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
udooley 0 Zgłoś Napisano 22 Styczeń 2020 Komputer do gier, to bardzo poważny zakup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ambitiousgg 0 Zgłoś Napisano 31 Styczeń 2020 Witam was wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
linger 0 Zgłoś Napisano 2 Luty 2020 siemka witam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filmy.linuxf 0 Zgłoś Napisano 2 Luty 2020 Witam, ja bym pomyślał o PlayStation, wyjdzie taniej a gry ma super. No dobra teraz na poważnie: 1. Procesor: Intel Core i7-9700K (koszt: 1 780,27) 2. Grafika : ASUS GeForce GTX 1650 DUAL 4GB OC (Koszt: 759zł) 3. Płyta główna : ASUS TUF Z390-PLUS GAMING (Koszt : 659zł) 4. Pamięć RAM : HyperX Predator 16GB [2x8GB 2666MHz DDR4 CL13 XMP DIMM] (koszt: 349zł) 5. Zasilacz : Gigabyte GP-B700H (koszt: 227,12zł) 6. Dysk twardy: Samsung 860 Evo 1TB (koszt: 749zł) 7. Obudowa: Chieftec GL-02B-OP(Koszt: 369zł) 8. Wentylator Procesora: Noctua NH-D14 (koszt : 349zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
khermann 0 Zgłoś Napisano 2 Marzec 2020 Ile mniej więcej muszę zaoszczędzić pieniędzy by kupić porządny komputer do gier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
appithe 0 Zgłoś Napisano 27 Lipiec 2020 lepszy stacjonarny. ja specjalnie po swój zestawik jadę kawał drogi. będę musiał zatankować w drodze powrotnej i poszukać dobrej stacja paliw białystok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejwida_2 0 Zgłoś Napisano 3 Październik 2020 no zdecydowanie lepiej stacjonarka i trzeba popatrzec tez na sprzecik zeby byl gamingowy, bo juz sama klawiatura i mycha robia roznice. ja teraz sobie nowa klawke sprawilam z genesis -postawilam na mechaniczna na slimowych przelacznikach -Thor 420 RGB i przyznaje byl to strzal w 10ke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
appithe 0 Zgłoś Napisano 15 Październik 2020 stacjonarny, ja po swojego jadę aż na mazury. fajna maszyna na mnie czeka. będę autem i szukam dobrą stacja paliw białystok lub okolice i może ktoś mi coś poleci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bajada 0 Zgłoś Napisano 27 Listopad 2020 Jak chcemy grać online to potrzebujemy też sprawny internet. Z jakiego korzystacie u siebie? jeśli szukacie ciekawych nowinek w temacie to odsyłam na https://smartix.pl/ . świetny portal z mnóstwem informacji o innowacjach, promocjach, także w sieciach telefonicznych. Jak kupować sprzęt, na co uważać podczas ich użytkowania. Przystępnie napisane przy tym, miło się czyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach