Daniels32 0 Zgłoś Napisano 28 Wrzesień 2019 Specyfikacje : Amd 2700x 3.7ghz - 4.1ghz Gtx 1080 Ram 16 - 3200mhz Internet 240 / 10 Witam ! posiadam spierdolony problem za przeproszeniem... Chce zacząć nagrywać i streamować na YouTuba w dobrej jakości ( full HD / 60 fps ) jak widać sprzęt pozwala mi na to ale problem polega w tym że niestety już tak naprawdę od roku posiadam ogromny problem z pixelozą, wypróbowałem już wszystkie ustawienia / kombinacje, czas można już liczyć w dniach nie godzinach ... Pixeloza - przy nagrywaniu ( zależy jakie ustawienia ) lepsze* jest mniejsza, gorsze większa nawet ostatnio stworzyłem se nowe ustawienia było w miarę git, dziś przy sprawdzaniu było już okropnie, tak samo jak kiedyś miałem ustawienia z internetu i były spoko ale miałem pixeloze na YouTubie z czego już wiem to chyba po prostu zależy od renderu ale dziś je sprawdziłem to miałem pixeloze, lagi, a nawet slow moo D Poważnie... PROSZĘ WAS O POMOC BO TO JUŻ NAPRAWDĘ JEST ŚMIECHU WARTE Pozdrawiam, Daniel ! + Podobnie wygląda podczas streamowania, jest duża pixeloza podczas ruchu, a jak stoję jest prawie 97% jak u mnie na ekranie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stermtras 0 Zgłoś Napisano 5 Grudzień 2019 Jak marzę o nowym komputerze. https://sizzlinghotspot.com Do tej pory mogę grać tylko w gry przeglądarkowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach