red100 2 Zgłoś Napisano 5 Maj 2019 cześć! Wielokrotnie korzystałem z forum, żeby zapoznać się z opiniami nt ubrań i sprzętu. Ostatnio musiałem kupić dobrej jakości odzież roboczą, wybór przez internet jest trudny więc od razu przeszukalem forum. Niestety nie znalazłem odpowiedniego wątku. Dlatego postanowiłem założyć ten temat, mam nadzieję że pojawi sie dużo postów i nie będę musiał w przyszłości błądzić żeby znaleźć potrzbne mi informacje. W pierwszym poście wrzucam opinie nt spodni których ostatnio używałem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elion 1 Zgłoś Napisano 6 Maj 2019 (edytowane) Ale do jakiego stanowiska? Bo inna odzież robocza będzie przeznaczona dla osoby pracującej w pomieszczeniu a inna do osoby pracujacej na zewnątrz. Inne ubrania robocze będą dobre dla pracowników na standardowej produkcji, inne dla pracowników, którzy maja kontakt z niebezpiecznymi czynnikami ( w tym przypadku warto postawić na odzież ochronna przeznaczoną do konkretnej pracy oraz posiadająca odpowiednie oznaczenia). W poszukiwaniu butów oraz odzieży roboczej, polecam zajrzeć sobie do tego sklepu: https://www.ferpol.pl/buty-robocze-2503603 Mają tam duży wybór. Edytowane 6 Maj 2019 przez Elion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ageris 0 Zgłoś Napisano 2 Październik 2019 hejka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiktoria000 0 Zgłoś Napisano 25 Luty 2020 Ważne czego szukasz. Obecnie modnym problemem stały się maseczki antysmogowe. Jest na nie bardzo duże zapotrzebowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ewelina546 2 Zgłoś Napisano 23 Czerwiec 2021 Niestety żyjemy w takich czasach, że musimy chronić siebie i innych. Zarówno na co dzień jak i w pracy. Jeżeli chodzi o wszelkiego rodzaju ubrania medyczne i kombinezony zachęcam do skorzystania z oferty na stronie https://www.medicamask.pl/kombinezony-ochronne gdzie znajdziesz wiele różnych kombinezonów z certyfikatami europejskim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach