Transowiec 0 Zgłoś Napisano 21 Styczeń 2019 Witam, problem wyglada tak jakis czas temu padli mi Seagate 2tb poczatkowo przed padnieciem pare razy zlapal chwilowego laga w tym momencie zaczal glosnio chodzic jakby cos z glowica, i pojakis czasie wkoncu padl, mozliwe ze tylko partycja w windowsem bo serwisie po podpieciu byl widoczny i dalo sie testowo zgrac pliki z pelna predkoscia, ale kupilem nowy bo tamten pewnie i tak dlugo nie przezyje,nowy dzisiaj przyszedl TOSHIBA P300 3tb podlaczam i nic zmieniam wejscia, innym kablem a mam dwa nowki i nic nie idzie nie wykrywa nawet w biosie... Bylem od razu w sklepie komputerowym sprawdzil go dziala, dodam ze wczoraj bios restartowalem mam w wersji 1.8, jakies pomysly co zrobic ? Sprawdzone na nowym.kablu na wszystkich wejściach, i cisza. O dziwo nawet CD/DVD podbiety działa i czyta na kazdym wejściu na tym samym kablu wiec wejścia i kabel nie mogą być uszkodzone. SPRZET: MSI Z77A GD55 Super Flower Golden Green 750W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malza2 0 Zgłoś Napisano 24 Styczeń 2019 Ja raczej mam słabą wiedzę w tym zakresie. Dlatego też nie będę w stanie pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaudiuszz 0 Zgłoś Napisano 30 Styczeń 2019 Bez serwisu sie nie obedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antares 0 Zgłoś Napisano 1 Luty 2019 A może warto poszperać w Sieci w tej sprawie? Co o tym sądzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaleron 0 Zgłoś Napisano 13 Czerwiec 2019 A kręci się? Sprawdź, czy go zobaczy MHDD lub Wiktoria. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach