Luxia12 0 Napisano 6 Styczeń 2019 Dzień dobry, mam na imie Olek, pochodze z Lwowa. Jestem na tej stronie od 4 dni, jakkolwiek wasze koło momentalnie przypadlo mi do mojego upodobania. Posiadacie tu niesłychanie szczerych userow. Zdecydowanie bede nagminnie odwiedzac. Bede dopomagać a także niejednokrotnie się w tej dyskusji odpowiadac. Jestem na 6 semestrze studiów także obserwuje aby znalezcpierwsza prace. Szukam wokol ksiegowosci czy też marketingiem. O ile ktoś zna oferty prosze o wiadomosc Lubię dodatkowo koncerty rocknroll także bawić się w rywalizacji komputerowe. W nieograniczonych chwilach tworzę strony - np. https://www.ceneo.pl/Klocki/p:Playmobil.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ssss1993 0 Napisano 19 Sierpień 2019 Cześć Wszytskim użytkownikom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TonyStark 0 Napisano 20 Sierpień 2019 O co tutaj chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ipolo 0 Napisano 22 Wrzesień 2019 Cześć wszystkim Urwisom :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
influ 0 Napisano 25 Wrzesień 2019 Hej, hej, hej, tak się witam bo jestem nowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach