AnetaSewiolo 0 Napisano 7 Styczeń 2020 (edytowane) Ja polecam serię Metal Gear Solid proserwis.pro Edytowane 10 Październik 2022 przez AnetaSewiolo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ambitiousgg 0 Napisano 1 Luty 2020 Siemka wam wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elion 1 Napisano 22 Czerwiec 2020 Pytanie w jakie gry lubicie sobie pograć. Sam lubie gry przy których nie tylko walczę ale również mam ciekawa historię, w którą jestem w stanie się wciągnąć. Liczy się rowniez klimat. Tak więc stałem się wielkim fanem Wiedźmina, szczegolnie 3 części. Czasami siadam sobie do komputera tylko po to, aby sobie pojeździć na płotce oraz obejrzeć sobie krajobrazy, które w grze są naprawdę dobre. Ze standardowych gier cenie sobie pokera. NIe jest to jedynie hazard, ale gra która wymaga zaangażowania oraz logicznego myslenia. Szczęście tutaj nie jest absolutnie najważniejsze. https://holdemshop.pl/32-karty-do-pokera Polecam zajrzeć tutaj. Talia droga nie jest, sam umawiam się raz na jakiś czas z kolegami na partyjkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cerky6cerky6 0 Napisano 30 Lipiec 2021 Ze strategicznych to Sacrifice. Poszukaj na GOG-u. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krisiti90 0 Napisano 15 Sierpień 2021 Jest pełno świetnych gier komputerowych, jednak te są też wymagające, bez porządnego komputera nie ma mowy o przyjemnej rozgrywce. Pomyślcie o komputerach, może trochę je podrasujcie. Porządny dysk, karta graficzna, też i procesor są bardzo ważne. Zobaczcie sobie tak i9 9900k. Jeżeli chodzi o procesor to ten jest świetny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach