Domin1994 0 Napisano 13 Grudzień 2018 (edytowane) Witam mój procesor to i7 7700k,a karta graficzna rtx 2070,chciałbym mieć minimum 300 fpsow w grze cs go,a mam 180 czuć mega różnice jak temu zapobiec?Coś dokupić lub wymienić ?czekam na jakąś pomoc i poradę. Edytowane 13 Grudzień 2018 przez Domin1994 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Effolan 0 Napisano 15 Grudzień 2018 Przede wszystkim warto najpierw komputer wyczyścić zarówno w sensie wewnętrznym jak i dokładnie sprawdzić czy nie ma kurzu itp. Dobrym pomysłem też będzie na pewno wgranie najnowszych sterowników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Domin1994 0 Napisano 25 Grudzień 2018 Patrzcie na fpsy na tym komputerze jak to osiągnąć? https://youtu.be/PYg4NaSodZI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Royal-Comp 0 Napisano 8 Styczeń 2019 Podaj więcej szczegółów dotycznących komputer - sam procesor i karta graficzna to nie wszystko co składa się na moc komputera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DrewianyOn 0 Napisano 17 Styczeń 2019 Moim zdaniem fps'y to jedne z najlepszych rodzajów gier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukaszek_35 0 Napisano 23 Marzec 2019 Ja za bardzo nie rozumiem całego tego fejmu cs-a... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach