Tank78 0 Napisano 13 Grudzień 2018 Cześć Wszystkim, czy opłaca sie kupować nowego BF'a? Jakie macie wrażenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Effolan 0 Napisano 15 Grudzień 2018 Według mnie teraz warto poczekać na świąteczne przeceny kiedy cena najnowszego Battelfielda skoczy jeszcze niżej. Teraz moim zdaniem by się przepłaciło nieco. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DrewianyOn 0 Napisano 17 Styczeń 2019 W BF'a V jeszcze nie było mi dane grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trinky 0 Napisano 11 Marzec 2019 Teraz jest w fajnej cenie - https://gameshunt.pl/pudelkowy-battlefield-v-pc-za-79-zl-w-rtv-euro-agd/ - ja się skusiłem. W ogóle na GamesHunt można znaleźć fajne, tanie gry - polecam obserwować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasbeheert7 0 Napisano 12 Marzec 2019 Grałam i polecam. Super gierka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukaszek_35 0 Napisano 23 Marzec 2019 Moim zdaniem ta cześć jest już za bardzo naciągana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach