Elion 1 Zgłoś Napisano 4 Październik 2018 Czy naprawdę tak wiele osób bierze takie pożyczki? W skrzynce mam coraz wiecej reklam takich pożyczek.Czy ludzie nie widzą, że oprocentowanie jest takie wysokie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
bony00 1 Zgłoś Napisano 4 Październik 2018 (edytowane) No cóż. Wszystko jest w umowie. Jeśli coś podpisujesz i dobrze się zapoznasz z treścią umowy to będziesz dobrze wiedział ile firma na Tobie zarobi A pożyczki pozabankowe wcale nie muszą byc takie złe: http://brief.pl/bezpieczenstwo_informacji_-_przedsiebiorca_vs_konsument_jak_chronic_swoje_dane_osobowe/ - na stronie jest opisane w jaki sposob przy braniu takich pożyczek chronić swoje dane osobowe. Po pierwsze nie wymagaja tylu formalności co w banku. Po drugie nie trzeba mieć aż takiej dużej zdolności kredytowej. Po trzecie w przypadku kredytu na krótki czas może być to o wiele bardziej oplacalne. Wiele firm oferuje obecnie promocje pierwszej darmowej pozyczki, w ramach której można pożyczyć pieniądze naprawdę niedrogo! Edytowane 20 Listopad 2018 przez bony00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Malejonek 0 Zgłoś Napisano 28 Listopad 2018 No własnie, takie pożyczki wcale nie musza być takie złe. Te wszystkie negatywne opinie tworzone są przez tak zwanych dłużników. Uważają, że biorąc pożyczkę i nie płacąc za nią to wszystko im się upiecze. A niestety podpisując umowę jest to już pewne zobowiązanie. Ja jak na razie korzystałem z oferty Kredyt1000 i jestem zadowolony. Żadnych komplikacji, spłacić spłaciłem i jest w porządku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi