narzeczona 0 Zgłoś Napisano 24 Lipiec 2018 Witam Was wszystkich miło ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Opalek 0 Zgłoś Napisano 24 Lipiec 2018 Witam serdecznie i pozdrawiam na wstępie wszystkich forumowiczów . _________________ szkoła tańca kraków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
buzka 0 Zgłoś Napisano 26 Lipiec 2018 Cześć jestem nowa a na imię mam Ilona. Miłego dnia wszystkim życzę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Szubkijack 0 Zgłoś Napisano 26 Lipiec 2018 Cześć Wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
joasia 0 Zgłoś Napisano 26 Lipiec 2018 Dzień dobry wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
clumsy 0 Zgłoś Napisano 26 Lipiec 2018 Dobry wieczór, pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tygrysek7 0 Zgłoś Napisano 27 Lipiec 2018 Witam Was miło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
drzewko 0 Zgłoś Napisano 28 Lipiec 2018 Cześć, mam nadzieję, że spędzę miło czas na tym forum. Pozdrawiam Was wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
alicjat 0 Zgłoś Napisano 29 Lipiec 2018 Hej ludziska ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
KaroGaza 0 Zgłoś Napisano 2 Sierpień 2018 Cześć Wszytskim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi