Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
rosa65

Naturalne kobiece kosmetyki z róż

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, pytanie głównie do kobiet, choć może i mężczyźni również mnie zaskoczą taką wiedzą. Co sądzicie o kosmetykach z róż, a dokładniej o mydłach ręcznie robionych od producenta. Stosowałyście i polecicie? A może macie inne sprawdzone kosmetyki tego typu inych firm? Czekam na komentarze :) Mam nadzieję, ze wywiąże się dyskusja!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wow, to naprawdę niezwykłe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście nie przepadam za różanym zapachem więc nie skuszę się na takie mydełko :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam konkretnego ulubionego producenta. Staram się kupować po prostu rzeczy, które są naturalne w swoim składzie. Lubię testować różne rzeczy, więc rzadko zostaje przy jednym konkretnym produkcie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Wam, że moja żona to ma fioła na punkcie kosmetyków i czasem potrafiła wydawać na nie naprawdę sporo gotówki, jednak ostatnimi czasy zdecydowała się właśnie na korzystanie z naturalnych kosmetyków - co więcej, zamawia je również mnie i naprawdę muszę powiedzieć, że są one dużo lepsze od tych zwykłych, zawierających różne (czasem szkodliwe) składniki. Zamawiamy wszystko na stronie http://zdrowazywnosc-zielonysklepik.pl/ i szczerze mogę ją Wam polecić jeśli szukacie dobrego i sprawdzonego sklepu z tego typu rzeczami ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam naturalne kosmetyki :D  A jak cos zawiera matcha jak esencja tonizująca z bielendy to juz wogole przepadam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

matcha? a to nie jest herbata przypadkiem?:D tak mi sie kojarzy taka zielona :D z ta bielenda to jest tak ze kosmetyki ma fajne ale co fajniejszych serii ciezko w sklepie uswiadczyc :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...