Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
rosa65

Naturalne kobiece kosmetyki z róż

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, pytanie głównie do kobiet, choć może i mężczyźni również mnie zaskoczą taką wiedzą. Co sądzicie o kosmetykach z róż, a dokładniej o mydłach ręcznie robionych od producenta. Stosowałyście i polecicie? A może macie inne sprawdzone kosmetyki tego typu inych firm? Czekam na komentarze :) Mam nadzieję, ze wywiąże się dyskusja!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście nie przepadam za różanym zapachem więc nie skuszę się na takie mydełko :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam konkretnego ulubionego producenta. Staram się kupować po prostu rzeczy, które są naturalne w swoim składzie. Lubię testować różne rzeczy, więc rzadko zostaje przy jednym konkretnym produkcie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Wam, że moja żona to ma fioła na punkcie kosmetyków i czasem potrafiła wydawać na nie naprawdę sporo gotówki, jednak ostatnimi czasy zdecydowała się właśnie na korzystanie z naturalnych kosmetyków - co więcej, zamawia je również mnie i naprawdę muszę powiedzieć, że są one dużo lepsze od tych zwykłych, zawierających różne (czasem szkodliwe) składniki. Zamawiamy wszystko na stronie http://zdrowazywnosc-zielonysklepik.pl/ i szczerze mogę ją Wam polecić jeśli szukacie dobrego i sprawdzonego sklepu z tego typu rzeczami ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam naturalne kosmetyki :D  A jak cos zawiera matcha jak esencja tonizująca z bielendy to juz wogole przepadam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

matcha? a to nie jest herbata przypadkiem?:D tak mi sie kojarzy taka zielona :D z ta bielenda to jest tak ze kosmetyki ma fajne ale co fajniejszych serii ciezko w sklepie uswiadczyc :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...