Tasker 0 Zgłoś Napisano 22 Kwiecień 2018 znalazlem taka promke, https://www.mediaexpert.pl/lp,3712-sony-wymien-stare-na-nowe i zastanawiam sie czy warto? mam ps4 slim 1tb i ps4 pro wyglada mega jak tak patrze na filmikach, ale w sumie nie wiem jak to wypada, niespecjalnie orientuje sie w rynku. jakies porady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mitrex 1 Zgłoś Napisano 6 Maj 2018 Ja bym nie wymieniał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Endor.com.pl 0 Zgłoś Napisano 21 Czerwiec 2018 A na czym najbardziej Ci zależy? Graficznie obraz wypadnie bardzo podobnie, nie ma tutaj aż tak dużej różnicy, więc jeżeli jesteś zadowolony z obecnej konsoli to moim zdaniem póki co nie warto jej wymieniać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koloromek 0 Zgłoś Napisano 26 Czerwiec 2018 Ja sądzę, że warto w tym temacie poszperać w Internecie. To się naprawdę może okazać bardzo dobrym wyjściem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasza77 0 Zgłoś Napisano 28 Czerwiec 2018 Wielkie dzięki za niezwykle ciekawe informacje w tym temacie. Jestem pewien, że mi się one przydadzą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fotelkom.pl 0 Zgłoś Napisano 31 Październik 2018 Moim zdaniem obecnie się takie coś nie opłaca. PS4 które masz jest bardzo dobrym sprzętem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach