Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Elion

Ubezpieczenie studenta

Rekomendowane odpowiedzi

Tak nasunął mi się ten temat.Studenci czasami tak chcą zaoszczędzić ,że nie płacą tego ubezpieczenia w ogóle .Sam tak swego czasu zrobiłem .Czasami są jakieś wymogi ,że ono musi być ,ale czasami jest dowolne.Mam teraz na studiach mlodszą siostrę i tak się zgadaliśmy o tym ubezpieczeniu .Według niej - nie warto i chyba nie zapłaciła.Mam konkretne pytanie - jaki jest zakres ochrony ubezpieczonego studenta?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od studiów już trochę minęło ale nie kojarzę żebym miał ubezpieczenie na uczelni, na pewno ci co chodzili na jakieś kluby sportowe to wykupili sobie dodatkowe. Ja mam w concordii ubezpieczenie na życie, kiedyś po wypadku mnie tak natchnęło że warto się tematem zainteresować bo w razie czego nie zostawię rodziny bez środków. Nie jest to drogie a jakoś daje mi spokój, niedawno brat miał wypadek, ubezpieczenie jakie miał nie pokryło mu kosztów rehabilitacji, wszystko musiał płacić z własnej kieszeni a wyszło tego sporo, bo raz w tygodniu rehabilitacja, zabiegi, jakeiś tam taśmy kinetyczne czy coś w tym stylu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...