johnpham 0 Zgłoś Napisano 10 Luty 2017 Cześć, I były problemy z uzyskaniem USB 2.0 do pracy w systemie Windows 7, ponieważ kupiłem go. Próbowałem to naprawić, ale to nigdy nie przeszkadzało mi zbyt wiele. Ostatnio stało się większym problemem, choć. Czasami muszę odłączyć urządzenie USB, aby dostać się do uruchamiania systemu Windows, a prędkość 1,1 może być frustrujące, gdy kopiowanie dużych ilości danych do urządzenia flash. Mam koncentratora USB Rosewill, ale nie sądzę, że spowodowałoby wszystkie moje porty (nawet porty na przednim panelu komputera) jakoś pracować tylko 1,1 prędkościach. Niektóre informacje o moim systemie: Windows 7 Ultimate x64 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mordenas 0 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2017 podaj dokładną konfiguracje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek543 0 Zgłoś Napisano 21 Kwiecień 2017 to jest chyba niemożliwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopek11 0 Zgłoś Napisano 27 Czerwiec 2018 bardzo dziwna sprawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norlendatrip 0 Zgłoś Napisano 18 Sierpień 2018 If you’re planning to visit the various travel sites In the Baltic region, have a plan done well ahead of your trip. Proper planning will make your Baltic tours easy, and well enjoyable. When it comes to travelling to different sites, you’d take recourse to buses or other means of travel. The former would be more convenient because of its economy, simplicity, comfort, safety and security. If you’re seeking any kind of travel assistance, contact Norlendatrip at https://norlendatrip.com/tour/baltic-tours-and-travel/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach