litek 0 Napisano 12 Styczeń 2017 Macie jakieś swoje ulubione? Co możecie polecić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elion 1 Napisano 12 Styczeń 2017 W sumie gier jest sporo ale ostatnio nie mam czasu na gry mmorpg. Swego czasu grałem namiętnie w World of Warcraft ( na prywatnych serwerach) ale teraz w sumie za nic nie znalazłbym tyle czasu aby sobie w to grać. Lubię sobie za to włączyć poker dobierany - moja ulubiona wersja pokera. Może nie jest taka łatwa ale nie gra się tutaj z komputerem ale z żywymi ludźmi. Tak wiec rozrywka jest o wiele przyjemniejsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emkalenka 0 Napisano 15 Styczeń 2017 Polecam Guild Wars 2 od niedawna jest free2play i gra się naprawdę spoko. Fajne community i ogólnie przyjemna gierka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hhenryk88 1 Napisano 6 Kwiecień 2017 Także polecam Guild Wars 2, a do tego World of Warcraft i Lineage II. Sprawdź sobie też Shakes and Fidget - to gra MMORPG, ale przeglądarkowa, jedna z lepszych tego typu, polecam, na http://www.mamkomput...kes-and-fidget/ masz jej recenzję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr823 0 Napisano 8 Lipiec 2017 Aion - dawno już żadne MMO mnie tak nie wkręciła głównie poprzez absolutnie fantastyczny system walki . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MonikaGuzior 0 Napisano 25 Lipiec 2017 Ja swego czasu grałem w Ikariam, kojarzycie może taką grę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanDom 0 Napisano 14 Sierpień 2017 Plemiona :D Kosmiczni, kojarzy ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Failexp2017 0 Napisano 27 Wrzesień 2017 Ikariam, fajna gierka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rude_dude234 1 Napisano 29 Wrzesień 2017 Guild Wars 2? Pierwsze słyszę, a recenzje bardzo wysokie. Dzisiaj wieczorem do niej usiądę. Jakie wrażenia? Tytuł daje radę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WarriorChairs 0 Napisano 9 Październik 2018 Jeżeli o mnie chodzi, to dla mnie nawet po tych wszystkich latach wciąż liderem na rynku i to niekwestionowanym jest World of Warcraft od Blizzarda - chyba jest to najlepszy mmorpg. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mamba02 0 Napisano 26 Listopad 2018 Mnie całkowicie pochłonął Vindictus, już od wielu lat regularnie gram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuch889 0 Napisano 27 Listopad 2018 Tylko LOL xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NIkolnet_pl 0 Napisano 27 Listopad 2018 Polecam Last Chaos. Fajna gierka mimo upływu lat i wciąż gra w nią sporo osób. Można dobrze zabić tym czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Effolan 0 Napisano 15 Grudzień 2018 Obecnie w żadną, gdyż nie stać mnie na regularny abonament w WoW , a inne MMORPG póki co nie moga się z nim równać i nawiązać sensownej walki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxley 0 Napisano 28 Luty 2019 Aktualnie nie gram w żadną tego typu gre. Nie mam obecnie czasu na tego typu rozrywki. Jeśli już znajdę wieczorkiem czas na coś, to jest to gra na godzinę, czy dwie. Wybieram zwykle klasyczne rpg albo strategie, które sobie zapisuję. W przeszłości miewałem o wiele więcej czasu na gry, obecnie już nie mam. Grą na którą przeznaczyłem jednak najwięcej czasu jest World of Warcraft. Moim zdaniem najlepsza gra rpg wszechczasów. Jeśli jeszcze nie mieliście okazji w nia pograć, polecam! Na pewno nie pożałujecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pafel 0 Napisano 5 Marzec 2019 Ja gram w Metin2. Gra mojego dzieciństwa, zawsze od niej chętnie wracam _______ Hurtownia Luka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 0 Napisano 6 Marzec 2019 Teraz chyba nic tam sie nie dzieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek66 0 Napisano 2 Luty 2020 Polecam gry na banankach: https://www.bananki.pl/event/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach