nowak1 0 Napisano 11 Styczeń 2017 Znacie może jakiś dobry i darmowy program do wystawiania faktur i rachunków, który robiłby to jednocześnie w języku norweskim i polskim. Do tej pory korzystałem z programu od ifirmy - darmowy program magazynowy, ale tam można wystwiać faktury tylko w jednym języku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrian2 0 Napisano 26 Marzec 2017 Ja nie korzystam z darmowych, gdyż nie ma pewności, czy są dostosowane do najnowszych wymogów. Korzystam z: https://afaktury.pl/ . Jest niesamowicie funkcjonalny. Tłumaczenia aż na 31 języków. Można przetestować za darmo. Gwarantuję, że jak sprawdzisz, to już nie zrezygnujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hota 0 Napisano 17 Maj 2017 Ja z darmowych nie korzystam, jak dla mnie działają zbyt niestabilnie. U siebie korzystam z http://ksiegowosc24....ra-vat-program/ i jestem w miarę zadowolony. Działa stabilnie i nie ma z nim problemów. Sądzę, że warto jednak zainwestować w tego typu program na początku działalności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biannat 0 Napisano 5 Luty 2018 czesc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basienta88 0 Napisano 7 Luty 2018 Siemanko wszystkim użytkownikom! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mitrex 1 Napisano 8 Maj 2018 Ja korzystam z infakt od kilku lat i jestem zadowolony. O ile pamiętam to tylko okres próbny jest za darmo. Pełna wersja kosztuje 79 zł, ale program wart swojej ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lupas4 0 Napisano 15 Maj 2018 Przydatne porady, dzięki wielkie Z całą pewnoścą przydadzą mi się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hhenryk88 1 Napisano 27 Październik 2018 (edytowane) Program do faktur powinien mieć możliwość wystawiania wszystkich rodzajów faktur, w tym automatycznego generowania faktur cyklicznych. Na https://wfirma.pl/program-do-faktur-online jest taki, można go przetestować za darmo - ciekawszych opcji ma możliwość personalizacji wystawianych faktur. Edytowane 27 Październik 2018 przez hhenryk88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bafi 0 Napisano 14 Grudzień 2018 Sprawdź sobie program do faktur Faktura Small Business. Program masz za darmowo w wersji demo a licencja jest bardzo tania w zamian za co otrzymuje wiele funkcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lazy 0 Napisano 19 Styczeń 2019 Witam Wszystkich tu zgromadzonych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golop 0 Napisano 26 Styczeń 2019 Cześć forumowicze ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 19 Kwiecień 2022 Najlepiej mieć od razu program typu Berberis ze wszystkimi funkcjami, którym można ogarniać w zasadzie wszystko. Wydaje mi się, że taki kierunek jest zdecydowanie korzystniejszy. A co wy na to? Masz porządny system, to wszystko widzisz zmianę - stosunkowo to przecież proste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach