Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Wobey

jaka platforma na sklep internetowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj,

Korzystam z modułów PrestaShop i dzięki tym modułom mój sklep wygenerował dużo sprzedaży i zysków. Do tej pory nigdy nie mam do czynienia z żadnym poważnym problemem i jest to najlepsze rozwiązanie dla Ciebie, a te moduły nie tylko zaoszczędziły mu dużo czasu, ale także zaoszczędziły moje wysiłki. Naprawdę polecam, odpowiadając na to pytanie, jestem bardzo szczęśliwy.

Pozdrowienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakis czas temu tez bym napisala ze szukam jakiegos gotowca bo nie znam sie na tworzeniu i prowadzeniu takiej strony.. ale z czasem czlowiek wszystko ogarnie :D ja juz widze roznice w hostingach, w jakosci itd. z wlasnego dowiadczenia powiem ci ze nie warto wchodzic na cos darmowego albo taniego bo jakosc i szybkosc jest tak slaba ze mozna dostac nerwicy.. u nas najlepiej sprawdzila sie nazwa i na niej juz zostaniemy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.12.2016 o 21:56, Seba33 napisał:

Najlepiej sklep postawić na Prestashop albo Magento bardzo proste w obsłudze.

Nie sa takie proste, szczególnie dla osoby nieobytej w temacie. A takich osob jest bardzo wiele. Można dobrze znac się na handlu ale niekoniecznie już na tworzeniu sklepów internetowych. I jeśli ktoś decyduje się na stworzenie strony na preście, magento czy na popularnym drupalu, dobrze jest jednak oddać to w ręce firmy, która stworzy stronę wygodną, responsywną i co najważniejsze prosta do pozycjonowania (warto jest wyciąć niepotrzebne kawałki kodu, tak aby strona działała szybko).  Poza tym dla jednej osoby wygodniejszy będzie drupal, dla drugiej gotowa już platforma taka jak shoper

http://jakisklepinternetowywybrac.pl/

Na stronie jest rozpiska możlwości w tym zakresie. Z opisem wszystkich plusów oraz minusów rozwiązań. 

Edytowane przez Elion

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś z Was zdecydował się wystartować ze sklepem korzystając od początku z takiego rozwiązania jak fulfillment? Wydaje mi się, że zwykle korzystają z tego większe sklepy ale może rzeczywiście jest sens.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...