nutcrucker 0 Napisano 7 Styczeń 2016 Hej. Zanim zaczniecie mnie oskarżać o piractwo, przeczytajcie. Chcę sobie pograć w gierkę Rise of the Tomb Raider. Jednak przed pójściem do sklepu, chciałbym sprawdzić czy mi się w ogóle spodoba i zagrać sobie najpierw w pełną wersję. Czy znacie jakieś dobre źródło? Ja znalazłem tutaj jakieś Rise of the Tomb Raider download ale nie wiem czy warto temu zaufać. Co sądzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BowWow2 0 Napisano 8 Styczeń 2016 Ja niestety nie znam. Czasem można testować grę w sklepie,ale nie w każdym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigore 0 Napisano 31 Styczeń 2016 Najlepiej jest kupowac gre i doceniac czyjac prace niz piratować wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qkreg 0 Napisano 3 Luty 2016 Polecam stronę agusiq-torent, ale rowniez polecam kupic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades2211 0 Napisano 10 Luty 2016 Ja wole kupowac, nie pobierac gry, ale jak juz to chomikuj jest ciekawa strona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ombusta 0 Napisano 12 Luty 2016 Kup grę na stramie, a jak Ci się nie spodoba to przecież można dostać zwrot. Tak będzie najuczciwiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enter2045 0 Napisano 16 Luty 2016 Posłuchaj się Ombusty. Dobrze Ci radzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juiel 0 Napisano 21 Luty 2016 thepiratebay.se polecam stronke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patysiak1982 0 Napisano 23 Luty 2016 Nie polecam ściągać gier - po pierwsze kradzież i piractwo, po drugie mój chłopak przekonał się, że można nabawić się niezłej awarii systemu - jeśli ignorujesz ostrzeżenia antywirusa, bo tak jest napisane w instrukcji, by go chwilowo wyłączyć, to może się okazać, że potem nie będziesz miał do czego wracać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gattwes 0 Napisano 26 Luty 2016 Chomikuj, torenty, albo po prostu kup gre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nasi21 0 Napisano 26 Luty 2016 nom, tak jak kolega wyżej. Wszystko z czego korzystam ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adweski 0 Napisano 28 Luty 2016 KUPIC A NIE ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapunzel 0 Napisano 3 Marzec 2016 Zgadzam się. Kupić. A nie "pogram tylko przez chwilę" bo to się skończy na "a, jak zacząłem to już skończę, co będę kupował legalną wersję" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ombusta 0 Napisano 18 Marzec 2016 Dokładnie. Idź do kina, objerzyj połowę i powiedz, ze Ci się nie podobał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trionki 0 Napisano 18 Marzec 2016 chomikuj polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doczek 0 Napisano 22 Marzec 2016 polecam torenty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pifek 0 Napisano 24 Marzec 2016 agusiq-torent polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagdaMroz24 0 Napisano 29 Marzec 2016 Mimo wszystko lepiej kupić... Ale może uda Ci się znaleźć na torrentach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
n_ilona80 0 Napisano 13 Maj 2016 na origi słyszałem, że możesz wykupić abonament za 15 zł i grać w dowolną gre przez miesiąc więc może z tego skorzystaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
center23 0 Napisano 25 Czerwiec 2016 Ja niestety nie znam. Czasem można testować grę w sklepie,ale nie w każdym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milosz85 0 Napisano 20 Wrzesień 2016 Ja lubię ściągnąć,pograć a potem kupić sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marakoneczek 0 Napisano 1 Październik 2016 torrenty, thepiratebay Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jagoda15 0 Napisano 21 Październik 2016 Polecam kupowanie, teraz jużgry nie sątak bardzo drogie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zalmal23 0 Napisano 29 Październik 2016 Tez polecam kupowanie. Trzeba wspierac biznes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spajs12 0 Napisano 18 Grudzień 2016 No jak ma się pieniądze to tak. Jak nie to torennty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach