Mihcaa 0 Napisano 12 Sierpień 2015 Proszę pilnie pomoc. Robię poradnik wideo i chciałbym to szybko i sprawnie nagrać. Czym najlepiej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarkis 1 Napisano 31 Sierpień 2015 Frapsem możesz nagrać filmy, obrobić w Sony Vegas (trial pozwala o ile dobrze pamiętam). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paktynowy 0 Napisano 11 Wrzesień 2015 Pamiętam, że na początku tworzenia tutoriali używałem programu Snagit, ale dźwięk nagrywany przy pomocy tego programu był bardzo cichy i ciężko było cokolwiek usłyszeć (to co mówiłem do mikrofonu). Teraz korzystam z programu Camtasia Studio. Ten program jest dużo, dużo lepszy. Dźwięk już jest dobrze słyszalny, co prawda trzeba podkręcać głośniki, ale mimo to wyraźniej wszystko słychać. Program ogólnie daje radę. W sumie przydałby mi się lepszy sprzęt, mam na myśli mikrofon, bo często słychać trzaski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach