Pentium123 0 Napisano 27 Lipiec 2015 Hej, chcę założyć własnego bloga (według porad z http://make-cash.pl/ ). Chciałbym na nim zarobić, dlatego mam do Was pytanie: jak kupic serwer i domenę, żeby nie było żadnych problemów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 28 Lipiec 2015 W Hekko masz za ponad 7 dych pakiet z domeną Pl i hostingiem ze 100 transferu. Na tym postawisz kilka blogów - usługa ok, dobry support - pomogą ci przy każdym problemie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikrus82 0 Napisano 31 Lipiec 2015 Na Atthost masz podobną ofertę cenowo z tym, że lepsze pojemności serwerów. Domena też gratis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 4 Sierpień 2015 I przedłużenie PL o 15 zł droższe, a marka raczej anonimowa. Na tym hostingu siedzę od lat - pewniak. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmeliaGorska 0 Napisano 18 Sierpień 2015 Możesz także porównać sobie ofertę w https://domeny.pl/ . Z tego co słyszałam, to mają naprawdę ciekawą ofertę i dobre promocje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 25 Sierpień 2015 No super ;-) Przecież oni mają wysokie ceny i o ile dobrze pamiętam to był kilka afer z nimi związanych. Mylę się? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek20 0 Napisano 20 Marzec 2016 Ofert jest tyle, że napewno z czegoś wybierzesz. Musisz mieć jednak świadomość, że zanim blog zacznie zarabiać minie trochę czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 22 Marzec 2016 Czy minie? To zależy od doświadczenia i umiejętności. Jeśli ktoś potrafi faktycznie przełożyć wszystko na ruch, to powinien zarabiać - a zarobienie tego tysiąca złotych na stronie naprawdę nie jest specjalnie trudne. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiga 0 Napisano 1 Kwiecień 2016 To jaka najlepsza ta opcja, piszcie jeszcze propozycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 4 Kwiecień 2016 No hekko. A dzisiaj to nawet dostałem maila, że jeśli wypełnię ankietę to domena jest za darmo. Nie wiem czy tylko klienci to dostawali - ja dostałem, wypełniłem, domena jest. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtyna 1 Napisano 15 Kwiecień 2016 Absolutnie odradzam, gdyby ktoś się nad tym zastanawiał - absolutnie odradzam zenbox. Na początku hosting działał poprawnie, od początku roku mam z nim ogromne problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 18 Kwiecień 2016 No właśnie dokładnie to czytałem - śmiesznie ;-) Tym bardziej doceniam to, że hekko przez jakieś 7 lat działania usługi nie sprawiło mi żadnych problemów, usługa cały czas jest stabilna. Zatem zakładam, że można... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakajajestem 0 Napisano 20 Kwiecień 2016 hej, zajrzyj sobie i poczytaj o serwerze hekko - powinnien odpowiadać twoim wymaganiom! ale najpierw zapoznaj się z tymi opiniami: http://firmatoty.pl/hekko - są mega pomocne! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SecurityHost 0 Napisano 24 Kwiecień 2016 Zapraszam do przetestowania naszych usług w 14 dni bez żadnych konsekwencji. Oferowane pakiety można już kupić za 50% ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 2 Maj 2016 Chodzi o jakość działania, a nie stawki. Ceny na rynku są podobne, przynajmniej jeśli chodzi o mniejsze firmy. Bo stawki wśród tych bardziej znanych to są jednak z kosmosu wzięte. Zupełnie nie są adekwatne. Akurat my od lat nie mamy kont na drugich usługach. Bo po co? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TadeuszNowak 0 Napisano 6 Maj 2016 Domenę sam kupowałem z https://dhosting.pl/ i moim zdaniem jest to dobre rozwiązanie. Płaci się jedynie 59 zł netto za wykupienie domeny na rok, a dodatkowo sam panel administracyjny jest bardzo prosty w obsłudze Firma też jest na rynku od wielu lat, wiec mogę ich spokojnie polecić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 18 Maj 2016 Nie rozumiem jak przy tej stawce można napisać tylko. Mało to mam w Hekko - 54 brutto. Przecież to 20 zł różnicy na jednej domenie. Nadal uważasz, że to dobra stawka? A niby z jakiej parafii? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nielubiezimy 1 Napisano 30 Lipiec 2016 Co do wyboru serwera to zobacz np tutaj na co zwrócić uwagę. A przy rejestracji domeny patrz zawsze też na koszt przedłużenia na kolejny rok i wybierz firmę, która będzie miała najtaniej w perspektywie 2 lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 16 Sierpień 2016 To prawda - ale nie zawsze. Niektórzy kupują domenę tylko na jeden rok, nie mają zamiaru jej przedłużać. I takie osoby raczej na pewno będą patrzyły tylko na cenę rejestracji - przedłużenie nie ma dla nich znaczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
typka7 0 Napisano 17 Sierpień 2016 W ostateczności może to być VPS od Firehost, ale to trzeba sto razy przemyśleć. Dlaczego? Kwestia taka czy wykorzystacie parametry. Po co ładować się na vpsa w sytuacji, kiedy normalne konto dzielone ze wszystkim da sobie radę? Myślcie logicznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiril 0 Napisano 19 Sierpień 2016 (edytowane) A co myślicie o ArubaCloud? - https://www.arubacloud.pl/ z tego co wyczytałem najniższy pakiet to 4 zł miesięcznie więc żaden wydatek za to 20 GB na dysku, transfer miesięczny 2 TB wszystko w nowoczesnych serwerowniach na terenie Europy (nie w Polsce co dla wielu też może być plusem) dyski SDD. Teraz napisałem i czekam na darmowy voucher na 60 dni i po tym czasie napiszę więcej jak moje wrażenia, ale może ktoś korzysta i może coś już napisać. Edytowane 19 Sierpień 2016 przez Kiril Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 19 Sierpień 2016 Tyle, że to anonim z vpsem w cenie małego konta dzielonego. Na pewno obawiałbym się trzymania tam jakiekolwiek strony, a tym bardziej sklepu, ale oczywiście każdy ma przecież rozum, prawda? Niech najpierw napisze ktoś z forum, kto testował tą usługę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karolllina2563 0 Napisano 6 Grudzień 2016 proponowałabym zainwestować w jakiś SEO hosting, na jednym serwerze można wrzucić kilka blogów z różnym IP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe 13 Napisano 8 Grudzień 2016 Kilka IP nie robi żadnej różnicy. To już lepiej w takim przypadku kupić kilka małych kont na sprawdzonych serwerach. Uwierzcie mi, że tak jest nawet bezpieczniej, bo w przypadku ataku, nie stracicie nagle wszystkich serwisów. Tzn. wszystkie nie zostaną zainfekowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba33 1 Napisano 14 Grudzień 2016 Ja pod swojego bloga korzystam z hostingu bizneshostu, cena niska dobry kontakt jak na razie nie miałem problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach