Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
pawel087

Wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Zdecydowanie Tatry. Dla mnie najpiękniejsza trasa jaką zrobiłam i którą koniecznie chce powtórzyć to Dolina Pięciu Stawów Polskich wink.png chyba zrobię wypad pod koniec wakacji, na początku września.

Edytowane przez mistrz111

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym roku chyba postawię na aktywny wypoczynek i skorzystam z oferty "No Limits" . Zastanawiam się jeszcze nad konkretną aktywnością ale chyba wybiorę nurkowanie dla początkujących. Nad nasze morze też się wybiorę jak co roku ale z reguły jest to jeden dzień z tym że robię takie wypady 4 razy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odwieczny dylemat - góry czy morze : )

Ja bym jeszcze do tego dodał jezioro. Jestem zdania, że kto choć raz spróbował żeglugi jachtowej, ten pokocha ją na całe życie. A nigdzie nie pływa się tak dobrze, jak na jeziorach. Jest ktoś zainteresowany? Spójrzcie, z czym to się mniej więcej je: tes 32 czarter mazury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje plany dopiero się zaczynają. :) za tydzień lecę na Majorkę. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plany wakacyjne na rok 2016 muszą poczekać, gdyż pojawiły się niespodziewane wydatki ale jesli wszystko będzie ok to pojadę w Sudety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na wakacje jadę na Mazury. Jeszcze trochę czasu zostało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zawsze spędzam wakacje nad polskim morzem ale w tym roku postanowiłam to zmienić. Dużo szukałam w internecie inspiracji i trafiłam na bardzo fajnego bloga po którym zamarzyły mi się wakacje w Grecji. Sami sprawdźcie https://blogturystyka.wordpress.com/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ukrywam, że taki wypoczynek by mi się marzył w zimie. Dla mnie na pewno Egipt,Wyspy Kanaryjskie, Dominikana... byłyby by idealne.

Ale ten czas zazwyczaj wykorzystuję na tego typu zabiegi mezoterapia.pl, by latem wyglądać dobrze :-) Zwłaszcza, że mam cerę problematyczną!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w ciepłe kraje jak na razie bym nie pojechała, aż strach co się dzieje na świecie. Od jakiegoś czasu preferuję wycieczki krajowe. Były góry, były Mazury a w tym roku przyszedł czas na Kaszuby. Byliśmy ze znajomymi na wsi w www.agroturystyka.kaszuby.org, gdzie wynajęliśmy pokoje, wieczorem rozpalaliśmy grilla i bawiliśmy się...prawie do białego rana. Takie wyjazdy uwielbiam:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w tym roku też Polsce chyba nam się w końcu uda pojechać do Świnoujścia bo chcemy odwiedzić to miasto już od kilku lat. Mamy od znajomych namiar na fajny pensjonat: http://willa-atena.pl/ także jeszcze żeby pogoda dopisała latem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zostaję w naszej pięknej Polsce. Może wybiorę się do Wrocka, podobno ładnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w tym roku jadę nad morze, dokładniej to Karwia. Domki wczasowe, zaraz niedaleko plaży. Na całe 2 tygodnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym roku jeszcze wakacje przede mną. Również zdecydowaliśmy się na nasze polskie morze. Rok temu wypoczywaliśmy za granicą, w tym postanowiliśmy jednak zostać na miejscu z uwagi na to co dzieje sie w innych krajach. Jednak troche się obawialiśmy zamachu....

Nocleg zarezerwowaliśmy sobie w Rewalu:

http://www.e-wczasy.pl/noclegi,rewal

Miejscowość bardzo przyjemna, spokojna oraz mają ładne plaże. Ceny noclegów jak widać w linku nie są wysokie. Udało nam się znaleźć wygodny nocleg w cenie 30 zł od osoby. Mam tylko nadzieję,ze pokój będzie taki jak na zdjęciach ( wlaściciel zapewniał,ze praktycznie niczym się nie różni).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również w tym roku nigdzie nie jeździlem na wakacje. Rodzice mają domek nad jeziorem tak wiec na weekendy jeździliśmy tam z żoną i sobie wypoczywaliśmy. Za to planuję wybrać się jesienią do Trójmiasta. Mamy już zarezerwowane mieszkanie, w którym będziemy nocowali. Konkretnie:

http://www.dhapartamenty.pl/pl/strona-glowna/apartament-sea-towers-iv.html

Udalo nam się zabukować sobie apartament dla 6 osób w cenie niecałych 300 zł tak wiec cena bardzo okazyjna szczególnie zwracając uwagę na to,że mieszkanie jest o dobrym standardzie. Jest w Gdyni.Do tej pory spędzaliśmy czas głównie w Sopocie ale wypadałoby zobaczyc rownięż inne miasta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja co roku wakacje spedzam na Helu. Mam tam stałą miejscówkę, tzn takie pole i tam przyjezdzam i stawiam przyczepe kempingową :) I tak od 10 lat :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już o swoich wakacjach w tym roku zdążyłem zapomniećsmile.png i myslę już o kolejnych. Mamy zasadę, że w jednym roku jeździmy gdzieś w Polskę a następnego za granicę. Ponieważ w tym roku byliśmy w Hiszpani, to teraz pora na nasz kraj. I chyba dla odmiany zamiast nad morze, pojedziemy gdzieś w góry. Słyszałem, że sa one piękne o tej porze roku, więc pojedziemy to sprawdzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może polskie morze? O ile ktoś nie mieszka nad morzem, to nie wyobrażam sobie lepszego wariantu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się, że zarówno polskie morze, jak i polskie góry są idealnym miejscem na urlop. Tym bardziej, że w ostatnich czasach, zarówno baza hotelowa jak i gastronomiczna bardzo się poprawiła. Dlatego nie rozumiem, czemu tak dużo Polaków jeździ na urlopy do Włoch, Hiszpanii lub innych krajów, jak u nas urlop może być lepszy niż za granicą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...