uts 0 Zgłoś Napisano 5 Kwiecień 2015 Zapraszamy serdecznie na TeamSpeak 3 LICENCJA KOMERCYJNA: Licensed hosting provider 1024 sloty z możliwością rozbudowy. Darmowe Kanały TeamSpeak 3 Free Channels TS3 - Szybki i wydajny serwer. - Szybka i sprawna pomoc. - Profesjonalną Administracje. - Szybkie łącze, dzięki czemu oferujemy bardzo niskie pingi. - Serwer Dostępny 24/7. - Kanały o najwyższej jakości dźwięków HQ OPUS - Miłą atmosferę, a to jest też bardzo ważne. - Dużo ciekawych rang gier serwerowych do zdobycia za darmo. FaceBook: uTs-Clan.net Nazwa serwera: uTs-Clan.net | DARMOWE KANAŁY TEAMSPEAK 3 | FREE CHANNELS TS3 Adres IP: uTs-Clan.net:9987 Ilość slotów: 1024+ Kontakt z Głównym administratorem: - XFire LSARRoW Rodzaj: Serwer głosowy Hasło: brak Strona domowa: http://www.uTs-Clan.net Wymagamy: - Kultury osobistej. - Zachowania… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel087 0 Zgłoś Napisano 19 Kwiecień 2015 Zainteresowałam się ostatnio e-learningiem i szkoleniami online. Szukałam stron, które oferują tego typu usługi i trafiłam na julamedia.pl . Interesuje mnie szkolenie z zakresu pracowników słyżby BHP i osób wykonujących zadania tej służby. To doskonały sposób na aktualizację wiedzy w zakresie najnowszych metod oceny ryzyka zawodowego, metodami i technikami prowadzenia szkoleń w zakresie bhp oraz nowelizacją prawa pracy. Zasady dokumentowania i sprawozdawczości wypadków w miejscu pracy. Przykłady praktycznego organizowania przedsięwzięć mających na celu poprawę bezpieczeństwa pracowników w zakładzie pracy.Co myślicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
godzinek 0 Zgłoś Napisano 24 Czerwiec 2015 ja wbijam, dzieki za info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monykas 0 Zgłoś Napisano 22 Październik 2015 Witam was podepnę się pod temat, moje pytanie będzie nie do końca tematyczne ale nie mogłam znaleźć nic bardziej zbliżonego. Chcę zapytać o szkolenie. Ok! wracając do sedna sprawy. Jako że pracuję w firmie produkcyjne i zajmuje się kadrami i tym podobne. Mój szef poprosił mnie o poszukanie firmy, która prowadzi szkolenia z zakresu sterowania procesem. http://www.e-opex.pl/szkolenia/pelna-oferta-szkolen/131-green-belt Ja odnalazłam taką firmę. Czy ktoś korzystał z ich usług kiedyś. My raczej jesteśmy na nich zdecydowani ale chciałam jeszcze coś podpytać i takie tam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach