Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
uts

Zapraszam na ts3

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszamy serdecznie na TeamSpeak 3

LICENCJA KOMERCYJNA: Licensed hosting provider 1024 sloty z możliwością rozbudowy.

Darmowe Kanały TeamSpeak 3 Free Channels TS3

- Szybki i wydajny serwer.

- Szybka i sprawna pomoc.

- Profesjonalną Administracje.

- Szybkie łącze, dzięki czemu oferujemy bardzo niskie pingi.

- Serwer Dostępny 24/7.

- Kanały o najwyższej jakości dźwięków HQ OPUS

- Miłą atmosferę, a to jest też bardzo ważne.

- Dużo ciekawych rang gier serwerowych do zdobycia za darmo.

FaceBook: uTs-Clan.net facebook.png

Nazwa serwera: uTs-Clan.net | DARMOWE KANAŁY TEAMSPEAK 3 | FREE CHANNELS TS3

Adres IP: uTs-Clan.net:9987

Ilość slotów: 1024+

Kontakt z Głównym administratorem:

- XFire LSARRoW

Rodzaj: Serwer głosowy

Hasło: brak

Strona domowa: http://www.uTs-Clan.net

Wymagamy:

- Kultury osobistej.

- Zachowania…

b_560_95_1.png

uTs-Clan.net.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainteresowałam się ostatnio e-learningiem i szkoleniami online. Szukałam stron, które oferują tego typu usługi i trafiłam na julamedia.pl . Interesuje mnie szkolenie z zakresu pracowników słyżby BHP i osób wykonujących zadania tej służby. To doskonały sposób na aktualizację wiedzy w zakresie najnowszych metod oceny ryzyka zawodowego, metodami i technikami prowadzenia szkoleń w zakresie bhp oraz nowelizacją prawa pracy. Zasady dokumentowania i sprawozdawczości wypadków w miejscu pracy. Przykłady praktycznego organizowania przedsięwzięć mających na celu poprawę bezpieczeństwa pracowników w zakładzie pracy.Co myślicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam was podepnę się pod temat, moje pytanie będzie nie do końca tematyczne ale nie mogłam znaleźć nic bardziej zbliżonego. Chcę zapytać o szkolenie. Ok! wracając do sedna sprawy. Jako że pracuję w firmie produkcyjne i zajmuje się kadrami i tym podobne. Mój szef poprosił mnie o poszukanie firmy, która prowadzi szkolenia z zakresu sterowania procesem. http://www.e-opex.pl/szkolenia/pelna-oferta-szkolen/131-green-belt Ja odnalazłam taką firmę. Czy ktoś korzystał z ich usług kiedyś. My raczej jesteśmy na nich zdecydowani ale chciałam jeszcze coś podpytać i takie tam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...