Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Starek

Jak dobra i tania drukarnia internetowa

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. W najbliższym czasie chciałbym zamowić partię ulotek w drukarni internetowej. Już raz zamawiałem ale nie byłem zadowolony ponieważ wprawdzie było tanio ale jakość papieru była średnia.

Czy moglibyście dać namiar na drukarnię gdzie będzie dobra jakość papieru?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz poszukać co jest w drukarniach internetowych w Twoim mieście.

U mnie akurat mają dość drogie ceny tak więc drukuję właśnie przez internet ale wiesz, zawsze warto jest zrobić sobie porównanie.

Aktualnie drukuję w Openprint. Jest to chyba trzecia drukarnia z jakiej korzystałam ale z tej akurat jestem najbardziej zadowolona. Dobry papier, druk również niezły jakościowo. Zamówienia są realizowane terminowo. Im więcej zamawiasz tym mniej płacisz jednostkowo tak więc warto jest sobie zamówić od razu większą partię i mieć potem na przyszłość spokój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz poszukać co jest w drukarniach internetowych w Twoim mieście.

U mnie akurat mają dość drogie ceny tak więc drukuję właśnie przez internet ale wiesz, zawsze warto jest zrobić sobie porównanie.

Aktualnie drukuję w Openprint. Jest to chyba trzecia drukarnia z jakiej korzystałam ale z tej akurat jestem najbardziej zadowolona. Dobry papier, druk również niezły jakościowo. Zamówienia są realizowane terminowo. Im więcej zamawiasz tym mniej płacisz jednostkowo tak więc warto jest sobie zamówić od razu większą partię i mieć potem na przyszłość spokój.

Super, dzięki za info :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem zadowolony z Wydrukujemy.to Jakość druku bardzo dobra. Oprócz wizytówek i plakatów robili mi rollup na takim fajnym cienkim materiale a nie takiej plandece jak wcześniej miałem: https://wydrukujemy.to/druk/roll-up

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...