maggamal1 0 Zgłoś Napisano 25 Wrzesień 2014 co robicie w wolnym czasie? Macie jakieś hobby, lubicie imprezować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
antonin 0 Zgłoś Napisano 9 Październik 2014 Ja w wolnym czasie, tworzę grafikę komputerową i strony internetowe. Bardzo czasochłonne zajęcia, ale przyszłościowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Rajzarajza 0 Zgłoś Napisano 14 Październik 2014 Palę trawkę od czasu do czasu sypnę ryse alkoholu nie pijam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
suselka007 0 Zgłoś Napisano 15 Październik 2014 Czytam, imprezuję, podróżuję... zależy od nastroju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tixip 0 Zgłoś Napisano 18 Październik 2014 Czytam, chodzę na spacery, biegam... grabię liście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
micuux 0 Zgłoś Napisano 19 Październik 2014 Programuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
armagedon439 0 Zgłoś Napisano 20 Październik 2014 gram w gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
duszu 0 Zgłoś Napisano 30 Październik 2014 Gry, sport, ksiażki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
pixxte 0 Zgłoś Napisano 10 Listopad 2014 Lubię książki, rower i imprezy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gieniu 0 Zgłoś Napisano 11 Listopad 2014 Lubię jeździć na rowerze dość długie wyprawy,poza tym lubię oglądać filmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dedeua 0 Zgłoś Napisano 12 Listopad 2014 W wolnym czasie lubię spac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mallyx 0 Zgłoś Napisano 18 Listopad 2014 Ja od jakiegoś czasu bawię się w modelarstwo - wiem, brzmi jak sprzed 20 lat, ale naprawdę mnie to kręci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
wistler 19 Zgłoś Napisano 18 Listopad 2014 Ja od jakiegoś czasu bawię się w modelarstwo - wiem, brzmi jak sprzed 20 lat, ale naprawdę mnie to kręci Czego modele? ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Loebu 0 Zgłoś Napisano 20 Listopad 2014 Ja w wolnym czasie chodzę do pracy zarobiś trochę kasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
proqur 0 Zgłoś Napisano 23 Listopad 2014 Lubię imprezować, ale lubię też np. pojeździć na rowerze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
raszet1 0 Zgłoś Napisano 25 Listopad 2014 Ja wolę w samotności np. pójść na spacer lub obejrzeć film. Imprezy to nie dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Fotex 0 Zgłoś Napisano 3 Grudzień 2014 seriale... moje uzależnienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
wobiektywie5 2 Zgłoś Napisano 6 Grudzień 2014 Dobry film i drink rządzą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
JagaJab 1 Zgłoś Napisano 22 Grudzień 2014 Oglądam filmy i piję piwko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ozzy1960 1 Zgłoś Napisano 7 Styczeń 2015 Ja lubię oglądać filmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
masterhit8 0 Zgłoś Napisano 14 Styczeń 2015 Słucham muzyki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kanada49 0 Zgłoś Napisano 14 Styczeń 2015 Głównie grywam w karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Pilies215 0 Zgłoś Napisano 15 Styczeń 2015 A ja lubię dbać o swoje ciało Najlepiej, żeby to były jakieś komsetyki naturalne Ostanio np. kupiłam sobie taką oliwkę do masażu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
szaman7 0 Zgłoś Napisano 15 Styczeń 2015 Ja bardzo aktywnie rozwijam mojego bloga http://sterownikcnc.com.pl/sterowanie-cnc-blogu/ Generalnie dodaję tam co jakiś czas nowe materiały, dbam o szatę graficzną itp itd. Może komuś z Was przydadzą się tamte informacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi